Венгер споделил на играчите, че се маха след края на сезона?

18:25
Венгер споделил на играчите, че се маха след края на сезона?

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер е съобщил на своите футболисти, че няма да води отбора след края на сезона. Тази информация разпространи популярния журналист Танкреди Палмери, който неведнъж през последните години пръв огласяваше ексклузивни новини, свързани с някои от водещите клубове в Европа.


Въпросният разговор между Венгер и футболистите се е състоял в деня след разгромната загуба от Байерн Мюнхен с 1:5 от 1/8-финалите на Шампионската лига. Французинът сам е взел това решение, въпреки че клубът му е предложил нов двугодишен контракт, твърди Палмери.


На официалната си пресконференция след злополучния мач на "Алианц Арена" Венгер заяви, че със сигурност ще продължи да работи и през следващия сезон, без значение дали това ще се случи в Арсенал, или на друго място.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sdm
08.03.2017 08:39

Като прочета "Кой ще го замести?" и разбирам колко са промити мозъците и на феновете.Алегри,Спалети,Еди Хау,Дешан,Куман,СИМЕОНЕ,Хорхе Сампиоли,Жардим,Йоаким Льов.Да продължавам ли?Друг е въпросът,че докато Кронке е собственик,нищо хубаво не ни чака.

ogi999
07.03.2017 19:35

Жалко за Арсанал, ако сменят Венгер. Това което е отбора им като облик и философия е благодарение на него и не виждам кои ще го смени. Благодарение на умната му работа е налице топ стадион, отбор на печелба, които играе атрактивен футбол. Ако някои си мисли, че ще стане като с Челси и Конте, като назначат Алегри просто не разбира нищо от футбол, тъй като проблема на Арсенал е в това, че няма лидери, с изключение на Алексис, и играчите са бездушници, а не като в Челси, къдено спортната злоба и лидерите са поне трима, четирима.

ogi999
07.03.2017 21:19

Като си може човек времето му не свършва, както беше със САФ, който от някакви бастуни извличаще невероятна игра. Венгер и да се махне си е голям....дойде от Япония ще иде в Китай за страшни пари и пак ще е голям. Единствената му грешка е, че след мъже като Виера, Беркамп, Люнберг, Пти и много други почна да привлича меки марии като Йозил, Куклен, Жервиньо и много други все със слаб дух.

El_Fenomeno_9
07.03.2017 20:55

Умна му е работата брат , но футбола се промени от "неговото време" до сега , напълни се с малки лекенца , които се мислят за недосегаеми, без никакъв характер и манталитет , а той за съжаление на феновете на Арсенал е много мекушав и не може да им всее нужния респект , да ги мотивира и поради тази причина се опитва да променя нещо в постройките и плановете за отделни двубои , но се усеща че е загубил вяра в себе си последните поне 2 сезона и половина ... Много трудно Арсенал ще тръгне нагоре след него , но в момента и той вреди на Арсенал и те на него , цялата ситуация там е страшно отровена

Ordinary
07.03.2017 18:45

Жив и здрав да е Венгер и да си остане в Арсенал в следващите 4,5 години.

Man7united
08.03.2017 00:43

Той тоя мрази Юнайтед и Арсенал, а във форума на Ливърпул им лиже топките, голям смешник

sakata_97
07.03.2017 19:18

Стига си висял под всяка тема за Арсенал,теб май те е по-грижа какво става в Арсенал отколкото във отбора на който уж си фен