Ван Гаал: Казах, че ще бъде трудно, тръгвам си, ако не ми вярвате

10:40
Ван Гаал: Казах, че ще бъде трудно, тръгвам си, ако не ми вярвате
Ако ръководството и феновете ми нямат доверие, ще си тръгна, категоричен бе треньорът на Байерн Мюнхен Луис Ван Гаал.

Германският гранд не започна никак добре сезона под ръководството на холандския специалист и след две равенства е на 14-о място във временното класиране.

"Вече казах, че в началото ще бъде трудно за всички. Може би сте видели, че в Аякс и Барселона също започнах много трудно. Всичко зависи обаче от доверието на ръководството, на отбора, на феновете и на медиите. Това са неща, които не мога да променя. Ако те нямат доверие в мен, това ще бъде краят. Тогава ще си тръгна", сподели Ван Гаал.

Днес Байерн излиза срещу шампиона Волфсбург и ще има шанса да си върне на "вълците" за загубената през миналия сезон титла.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TigerJK
29.08.2009 11:57

Ван Гаал е треньор за малко първенство, не че искам да обиждам Холандското първенство, но той не умее да се справя със звезди. Като беше в Барса налагаше своите сънародници и се караше останалите звезди. Главната причина за трансфера на Ривалдо в Милан беше именно треньорът и по този начин той прецака кариерата на един от най-добрите полузащитници по онова време. В АЗ Алкмар направи нещо, но там отборът не е изграден от звезди и Ван Гаал вдъхва някакъв авторитет в момчетата, тук е по-различно

arsenov
29.08.2009 10:53

кво трудно е спец имаш отбор кат байерн не кат беласица петрич, ако мисли така да ни бута надоло да си хваща пътя бих го изпратил до летището