Ужасен инцидент с Торес по време на мача с Депортиво (видео)

10:02
Ужасен инцидент с Торес по време на мача с Депортиво (видео)

Нападателят на Атлетико Мадрид Фернандо Торес получи травма в главата по време на снощния мач с Депортиво, който се игра в Ла Коруня и завърши с равенство 1:1.

 

В 85-ата минута футболистът удари лошо главата си в тревата след стълкновение с противников играч. Съотборниците му се намесиха и оказаха първа помощ на Торес, за да не си глътне езика до идването на лекарите. 32-годишният нападател бе изнесен на носилка и откаран незабавно в болница. 

 

По-късно стана ясно, че при епизода Торес е загубил съзнание за няколко минути, но не е преставал да диша. Торес прекара нощта под лекарско наблюдение и се очаква по-късно днес да бъде изписан. От клиниката той се е свързал първо със съпругата си, за да я увери, че всичко с него е наред. Съдията удължи мача със седем минути заради инцидента с Торес.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CENITEL
05.03.2017 10:14

За мен това си е червен картон и 5 мача да не играе футболиста на депортиво...не знам какви са аршините в испания ...супер че фернандо е добре да благодарим на Господ ....

nikshan11
03.03.2017 19:20

Супер новина.Жив и здрав да е Фернандо,като си помислиш,че можеше да стане и най-лошото!

sakata_97
03.03.2017 18:42

Много лошо падна наистина,добре че някои от играчите на Атлетико реагира бързо,а после вече и медицинския екип си свърши работата,дано се оправи колкото се може по-бързо

holigan4e
03.03.2017 18:07

Слава на Господа , че е жив и вече е изписан от болницата.