Трансферен часовник (29 август)

13:27
Трансферен часовник (29 август)
С отварянето на трансферния прозорец, което официално се случи на 1 юли, отборите по цял свят започват да окомплектоват своите състави за новия сезон.

Трансферите на играчи и всички съпровождащи ги спекулации винаги са предизвиквали огромен интерес. За целта, ние ще ви представяме най-интересните трансферни новини всеки ден в секцията "Трансферен часовник", разположена под водещите новини в сайта. Начинанието ни има за цел да сте по-добре информирани относно случващото се на трансферния пазар в горещите летни дни.

Ще се радваме, ако и вие споделите вашите мнения около случващото се на футболния пазар.


18:01 часа: Италианският защитник на Волфсбург Кристиан Дзакардо подписа договор с Парма.


17:42 часа: Байерн Мюнхен ще подпише с 23-годишния десен бек на Шалке 04 Рафиня.


17:25 часа: Мениджърът на Фулъм Рой Ходжсън потвърди, че в клуба не са постъпвали конкретни оферти за норвежкия централен защитник Бред Хангеланд.


17:03 часа: Рубин Казан иска да вземе нападателя на Барселона Ейдур Гудьонсен.


16:42 часа: Лацио ще отправи оферта за централния защитник на Сао Пауло Миранда.


16:17 часа: Уигън иска да вземе под наем в състава нападателя на Селтик Скот Макдоналд.


15:59 часа: Андрий Шевченко се завърна в Динамо Киев – отборът, с който преди години проби в големния футбол.


15:24 часа: Новакът в Серия А Парма официално привлече в редиците си нападателя на изпадналия в Серия Б Торино Никола Аморузо.


14:57 часа: Италианският гранд Милан прекрати договорите на уругвайските младоци Матиас Кардасио и Табаре Виудес по взаимно съгласие, съобщава официалният сайт на "росонерите".


14:30 часа: Полузащитникът на Тотнъм Джейми О\'Хара подписа нов договор с "шпорите" до лятото на 2013 година, преди да се съгласи да премине под в Портсмут.


14:12 часа: Трансферът на Ейдур Гудьонсен от Барселано в Монако върви по план.


13:55 часа: Реал Мадрид подготвя колосална оферта за Франк Рибери."Белия балет" ще предложат на Байерн Мюнхен сумата от 60 милиона евро, за да си осигурят услугите на френската звезда.


13:39 часа: Бенфика подписа с бразилския атакуващ полузащитник Фелипе Менесес, след като 21-годишният халф на Гояс мина медицинските прегледи.

13:14 часа: Шансовете на нападателя на Бордо Маруан Шамак да премине в Уест Хям намаляват значително.


12:51 часа: Реал Мадрид ще направи последна оферта от 60 милиона евро за звездата на Байерн Мюнхен Франк Рибери.


12:34 часа: Българският нападател Цветан Генков е трансферна цел на представителя на английската Висша лига Болтън.


12:18 часа: Спортният директор на Фиорентина Панталео Корвино съобщи, че "виолетовите" няма да привличат повече нови футболисти до края на летния трансферен прозорец.


11:46 часа: Ръководството на Динамо Киев вече е започнало преговори за привличането на Андрий Шевченко в редиците си.


11:20 часа: Съндърланд взе под наем за един сезон защитника на Лион Джон Менса.


10:52 часа: Байерн ще излезе с оферта за футболиста на Фиорентина Хуан Мануел Варгас.


10:27 часа: Динамо Киев проявява интерес към бившия си футболист Андрий Шевченко и ще се опита да върне нападателя в тима.


10:12 часа: Полузащитникът на Тотнъм Джейми О\'Хара подписа нов договор с тима до 2013 година. Той обаче ще играе под наем в Портсмут до януари.


09:46 часа: Евертън бързо намери и втори заместник на продадения в Манчестър Сити централен защитник Джолиън Лескът. Днес се очаква "карамелите" да финализират сделката по привличането на Джони Хейтинга от Атлетико Мадрид, съобщава "Сън".


09:23 часа: Вагнер Лав напусна ЦСКА Москва и се завърна в Палмейрас, съобщиха от бразилският клуб.


08:51 часа: Ливърпул може да изненада всички на Острова, като привлече в състава си нападателя на Рома Жулио Баптища, пише "Дейли Мейл". Според информациите, Рафаел Бенитес е приготвил 8 милиона евро за футболиста, към когото интерес проявяват още Тотнъм и Евертън.


08:30 часа: Тотнъм става все по-настоятелен в желанието си да привлече крилото на Манчестър Сити Мартин Петров. "Шпорите" са предложили 3,5 милиона паунда на "гражданите" за крилото.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация