Йозил: Исках да играя в Барселона, но Гуардиола ме отказа

15:29
Йозил: Исках да играя в Барселона, но Гуардиола ме отказа

Халфът на Арсенал Месут Йозил направи любопитно разкритие и сподели, че през лятото на 2010-а година е отказал да премине в редиците на Барселона, въпреки че желанието му е било да продължи кариерата си на "Камп Ноу" вместо в Реал Мадрид.

 

"След Световното първенство през 2010-а година получих оферти от Арсенал, Манчестър Юнайтед, Байерн Мюнхен, Барселона и Реал Мадрид. Моето желание бе да играя за Барса, защото по онова време те бяха най-добрият отбор. По време на преговорите обаче тогавашният треньор на клуба Пеп Гуардиола по никакъв начин не установи диалог с мен, за да ми каже, че иска да ме види в състава си. Той въобще не прояви заинтересованост за трансфера ми и аз в крайна сметка отказах да премина в Барселона и предпочетох да подпиша с Реал Мадрид", пише немският национал в книгата си озаглавена "Die Magie des Spiels", цитиран от "Билд".

 

Припомняме Ви, че Йозил премина в Реал Мадрид от Вердер Бремен срещу 15 млн. евро, а през лятото на 2013-а година Арсенал го купи за рекордните 50 млн. евро. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари