Решено: Топузаков напуска Левски след дербито с ЦСКА

08:02
Решено: Топузаков напуска Левски след дербито с ЦСКА

Треньорът на Левски Елин Топузаков ще си тръгне от клуба след мача в събота срещу ЦСКА София, информира Дарик радио. Решението на Топузаков е категорично и не зависи от изхода на двубоя. Младият специалист вече е уведомил собственика Спас Русев и изпълнителните директори на Левски.

 

Запознати твърдят, че Топчо не усеща подкрепа от страна на ръководните фактори на "Герена". Легендарният бранител е мотивиран да спечели последния си мач начело на любимия тим, защото отлично знае неговата тежест. Той е решил да вземе отбора на по-дълъг лагер преди сблъсъка с армейците. Целта му е тимът да бъде концентриран и сериозен преди важния дуел.

 

Сигурно е, че Топузаков няма да е наставник на Левски в неделя. Според източници на "Дарик", на "Герена" се е провел управителен съвет, който сигурно е продиктуван от решението на треньора.

 

Отговорните фактори знаят за намерението на Топузаков, който не е получил желаната селекция през зимната пауза. Очевидно младият специалист не е подписал прословутия нов договор за две години, за който говори спортния директор Даниел Боримиров. Топузаков също така бил разочарован от слабите резултати в първите три мача, както и от липсата на подкрепа в последните седмици.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Chelsea86
02.03.2017 13:33

До коментар [@comment 1955075] от [@user sundza]:

Договорът на Топизаков е до края на сезона и не вярвам да си търси неустойки и т.н. Според мен ще остане на работа като помощник-треньор в Левски. За мен е важно да се вземе наистина добър треньор и да му се даде време. Освен, ако не чакат Мъри през лятото! Тогава смяната на Топузаков с друг анонимник няма да е промяна към добро.

sundza
02.03.2017 15:03

Мъри може да си го чакаме още 50 лета. Той вече каза при какви условия може да се върне , а такива няма кой да му даде. Така че се приготви за варианта с анонимниците за по три месеца.