Барса се развихри срещу Хихон (видео)

22:28
Барса се развихри срещу Хихон (видео)

Барселона разгроми Спортинг Хихон с 6:1 на "Камп Ноу" в среща от 25-я кръг на Примера дивисион.


Главен съдия на двубоя бе Хосе Санчес.


Лео Меси започна головата фиеста още в 9-та минута, след като получи страхотен извеждащ пас от Хавиер Масчерано. Защитникът сложи топката на главата на Меси от повече от 40 метра, а Лео с лекота я отклони в мрежата на гостите. Само две минути по-късно Хуан Родригес си отбеляза автогол, след като Луис Суарес стреля от малък ъгъл, а защитникът само отклони топката в собствената си врата.


Гостите намалиха в 21-та минута, когато Карлос Кастро вкара буквално от голлинията, след като миг по-рано Алварес тресна страничната греда. Още до почивката Луис Суарес вкара за 3:1 с мощно воле за 19-тия си гол от началото на първенството. Само Лео Меси има повече - 21.


На почивката Луис Енрике замени Суарес с Пако Алкасер, който пък малко след това вкара за 4:1. Нападателят беше оставен сам на точката на дузпата след пас на Меси и с левия крак вкара второто си попадение с екипа на Барселона. В 59-та минута Меси отново напомни за гения си, след като копна топката от фаул и тя кацна на напречната греда, а секунди по-късно беше заменен от Андре Гомеш.


В отсъствието на аржентинеца на Неймар се падна честта да изпълни един свободен удар в 65-та минута. Бразилецът се справи по страхотен начин и направи 5:1 с първия си гол на “Ноу Камп” в Ла Лига този сезон. В 88-та минута Иван Ракитич оформи крайното 6:1 с мощен удар под гредата след пас на резервата Серхи Роберто.


Барселона - Спортинг Хихон 6:1


1:0 Лионел Меси 9’

2:0 Хуан Родригес 11-автогол

2:1 Карлос Кастро 21’

3:1 Луис Суарес 27’

4:1 Пако Алкасер 49’

5:1 Неймар 65’

6:1 Иван Ракитич 88’


Барселона: Тер Стеген, Рафиня (74 - Роберто), Масчерано, Юмтити, Алба, Ракитич, Д. Суарес, Бускетс, Неймар, Меси (61 - Гомеш), Л. Суарес (45 - Алкасер)


Спортинг Хихон: Пичу, Кастелано, Бабин, Родригес, Ечиежиле, Торес, Алварес (76 - Весга), Начо, Дъглас (46 - Виктор), Кастро, Бурги (59 - Лопес)

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Banditos
02.03.2017 00:36

Мачкай,двамата голмайстори в Примера излизат в началото на второто полувреме,а не играят за голове,те се забавляват,Барца повече от клуб *beer*

Barca_Kahn
01.03.2017 23:51

Браво най-накрая един по-лек мач. И Реал се дънят зверски за сега. Въпреки че сме трагични този сезон и те не са по-добре от нас.