"Calciomercato": Алегри е признал, че поема Арсенал през лятото

14:41
"Calciomercato": Алегри е признал, че поема Арсенал през лятото

Треньорът на италианския хегемон Ювентус – Макс Алегри, е признал пред приятели, че от следващия сезон ще застане начело на Арсенал, твърди "Calciomercato".


Тактикът е недоволен от ръководството на клуба и най-вече от Леонардо Бонучи, с когото се скара жестоко след успеха с 4:1 над Палермо в Серия "А".


По-всичко изглежда, че ерата на Арсен Венгер при "топчиите" е към своя край и Алегри ще е неговият заместник. Италианецът не крие, че мечтае да води отбор от английската Висша лига и по-всичко личи, че това ще стане факт.


След снощната победа с 3:1 над Наполи в първи 1/2-финален мач за Купата на Италия Алегри отказа да коментира бъдещето си.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

d3_
01.03.2017 22:31

1.Макс Алегри, е признал пред приятели
2.твърди "Calciomercato".
*joking**joking**joking**joking*

bacardy_breezer
01.03.2017 18:37

Много се надявам, че това не е вярно. Напоследък има адски много противоречиви информации за Алегри, а и той, и ръководството мълчат. Много се надявам Макс обаче да остане - за мен той в момента е най-големия тактик сред треньорите. За 2 години и половина определено ми се издигна адски много в очите ми - винаги знае каква схема да пусне, кога и какви смени и ротации да направи, просто наистина уникален тактик, който дълго време беше останал недооценен и включително и аз го смятах за треньор под средното ниво, но всичките тези мачове на Юве, които съм изгледал за тези години (може би да съм пропуснал 2-3 МАКСИМУМ) тотално преобърнаха представите ми за Макс Алегри.