Бенитес брои 8 млн евро, за да доведе Баптища на \"Анфийлд\"

08:50
Бенитес брои 8 млн евро, за да доведе Баптища на \"Анфийлд\"
Ливърпул може да изненада всички на Острова, като привлече в състава си нападателя на Рома Жулио Баптища, пише "Дейли Мейл".

Според информациите, Рафаел Бенитес е приготвил 8 милиона евро за футболиста, към когото интерес проявяват още Тотнъм и Евертън. Не е изключено след трансфера на Алберто Акуилани, "мърсисайдци" да се възползват от добрите си отношения с "вълците" и да купят още един техен играч.

Ливърпул не бе активен на летния пазар, а евентуална сделка за Баптища не изглежда особено логична предвид факта, че на "Анфийлд" разполагат с достатъчно нападатели.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BOTEV1912_
29.08.2009 14:13

да ама сега отбора играе слабо щото нямаме център халфове лукас ако го броиш за играч. в центъра имаме единстевено масчерано,плесис, спаринг ,акуилани.като може да се разчита само на масчерано и акуилани другите(плесис,спаринг) не че са слаби но не можем с тях поне сега да имаме мераци за титлата. ван дер ваарт ще доиде добре *stop* и Захар играе от дясно като крило

lamers_pro
29.08.2009 14:03

Я наш Рафа извади парички!Ако ще купува да купи нападател като Баптища!Много добър трансфер ще е ако излезе!!! *wink* Иначе за какво ни е ван дер Ваарт?!Ние халфове имаме,ама точно централни нападатели от класа(заместници или партньори на Торес)нямаме.Дадохме Немет под наем,Жар не е доказан,Воронин да си ходи в Херта,не е за клуб като Ливърпул!!!

BOTEV1912_
29.08.2009 13:41

ако имат токлква пари мисля че щяха да вземат ван дер ваарт.иначе неко го вземат да има там резерви

GTonchev
29.08.2009 12:24

Поредната спекулация без покритие .... Баптища остава в Рома поне до края на настоящия сезон !!! този трансферен прозорец няма да ходи никъде *wink* !!!

Kalinho
29.08.2009 10:41

стига бе Рома хептен ще останат без играчи, а и за 8 милиона играч от такава класа поне според мен си е направо без пари *wink*

barneta_7
29.08.2009 09:03

Това ще е добра покупка според мен. Баптища е здрав физически, има опит в Английското първенство с екипа на Арсенал, притежава мощен удар има що годе добра техника за неговото телосложение си е направо СУПЕР. А пък и не са много милиона за такъв футболист. Дано не е само спекулация тука да се мечтае само, че ще ме разочароват !! Айде Рафа преброй ги тези 8 милиона !! YNWA