Нефтохимик напуска стадион "Лазур" 

09:55
Нефтохимик напуска стадион "Лазур" 

Лоша новина получиха феновете на Нефтохимик часове преди дългоочаквания двубой с Лудогорец. Оказа се, че съвсем скоро отборът може да напусне Бургас и ще се премести на юг в Созопол. Причината шейховете да се преместят в Созопол не е вдигането на наема на стадион "Лазур", а фактът, че съоръжението по всяка вероятност ще бъде съборено това лято, информира "Меридиан мач".

 

За да могат да вземат лиценз за Първа лига, бургазлии са се подсигурили с договор за ползване на "Арена Созопол". Ако действително до броени месеци се стигне до събарянето на дома на Нефтохимик, на негово място е предвидено да се построят 4 небостъргача. Ако това обаче не стане през лятната пауза в шампионата, то тимът ще продължи да домакинства в Бургас.

 

Без значение от вдигането на наема, клубното ръководство иска срещите да се провеждат на стадион "Лазур" и ще осигури необходимите за това средства. За момента обаче несигурността е огромна, като именно това е истинската причина с пожарния вариант за спасение на лиценза - "Арена Созопол".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nph7tisho
01.03.2017 16:22

Пълни глупости са това,не мога да повярвам,че може съборят един от най-хубавите стадиони.

bionik
01.03.2017 12:52

Тези нормални ли са ???
Данеби да се свърши мястото за строене в Бургас,че ще събарят една от емблемата на града и то заради построяването на някакви тъпи сгради,където накрая ще си останат строителни площатки.
*angry**confused*

katal0neca
01.03.2017 10:27

То нали щото в България е пълно със хубави стадиони, дай да почваме да събаряме. Направо не мога да си обясня футбола ни затъва все повече и повече, а те тръгват да събарят един от малкото останали свестни стадиони в страната.