Достанич: Със сигурност ще спечелим точки в Лига Европа, но сега мислим за Славия

18:58
Достанич: Със сигурност ще спечелим точки в Лига Европа, но сега мислим за Славия
Старши-треньорът на Левски Ратко Достанич говори днес пред представителите на медиите на редовния си седмичен брифинг, на който коментира изтегления жребий в Лига Европа, както и предстоящи двубой със Славия.

"В момента се готвим за мача със Славия, но няма как да не коментираме изтегления днес жребий в Лига Европа. Какво да ви кажа, нашата група е много трудна, отборите са силни. Можеше да ни се паднат и по-трудни съперници, а можеше и по-лесни. Левски няма какво да губи, може само да спечели. Очакват ни големи мачове. Имаме своите шансове. Искам да играем хубав, силен футбол. Противниците ни също играят силен футбол, така че, ще видим какво ще стане. Със сигурност ще се види на какво европейско ниво е Левски", коментира Достанич.

"Един отбор играе така, както му позволи противника. Тепърва ще се запознаваме със силните и слабите страни на Виляреал, Лацио и Залцбург. Левски не се страхува от никой. Отборът е на прав път. Предпочитах да започнем първия мач в групата като домакин, защото е трудно да стартираш като гост, особено на отбор като Виляреал. Но програмата е направена вече и ние не можем да я променим. Пак казвам, групата е трудна, но мога да обещая, че Левски със сигурност ще вземе точки", каза още Достанич.

"Очаквам труден мач утре срещу Славия. Те ни познават добре, особено треньора им Вили Вуцов. Ще се постараем да направим силен мач и да вземем трите точки. Живко Миланов продължава да се възстановява по изготвената му програма. Саша Симонович няма да може да играе срещу Славия. След мача със Славия имаме 14 дни почивка, в които той ще може да се възстанови. Ортега е наш футболист, преодстъпен и ще играе срещу Славия. Лично за мен мачът със Славия е по-специален, защото съм работил там. Уважавам се с хората от техния клуб. Преди и след мача сме приятели, но на терена всеки ще търси победата", коментира предстоящия мач със Славия Достанич.

"Аз не правя разлика дали е Лига Европа или българския шампионат. Във всеки мач ще излизаме с най-доброто. Всеки който е на терена, трябва да дава максимума от възможностите си. Не мога да говоря за титуляри и резерви, а по-скоро за една група от футболисти, на плещите на които ще падне тежестта да изиграят около 30 мача до края на годината", завърши Достанич.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

whitegoat93
29.08.2009 16:59

Незнам що си мислите,че и Лацио и Вилереал,и Ред Бул ще ни смачкат...преди няколко години срещу Удинезе също ни отписахте,ама гледай кво стана.Имам добри футболисти,само да оправи защитата Радко и малко късмет ни трябва ,тва е.Както ЦСКА биха Димано,така и Левски може да бие Лацио *smile* Айде успех и на сини и на червени в европа!

RagnaroK
29.08.2009 00:57

Ей недей приказвай фафли само ша та помоля *joking* От кой ще вземеш тея 4 точки бе от ред бул ли ? Успех ви желая ама силно се съмнявам

Kalinho
28.08.2009 23:26

RagnaroK изчакай недей да слагаш каруцата пред коня има време *smile* Левски ще си вземе точки поне 4 според мен ама да не стане така, че друг отбор да не успее, че тогава какво ще кажеш?

RagnaroK
28.08.2009 21:01

Аз лично не виждам от къде Левски ще спечели и точка дори *joking* Както беше написал един потребител на този сайт,всички в обкръжението на Батков са лепнали неговата болест и тя се разпространява с неимоверни темпове *lol* Симптомите за болеста са видими и лесно се разпознават дори с просто око ,а те са : малоумно поведение ,безпочвена самочувственост и не на последно място кретенизъм .Препоръчва се да се стои далеч от едър и дребен ,мустакат и безмустакат добитък

Saso
28.08.2009 19:48

Както казваше Мъри: Продължаваме да мечтаем!!! *smile* *devil*