Моу: Ростов е най-лошият жребий за Юнайтед

17:59
Моу: Ростов е най-лошият жребий за Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е недоволен от жребия за 1/8-финалите на Лига Европа, който го праща срещу Ростов

 

По думите на португалския специалист жребият е особено неприятен във всеки един аспект, съобщава „Мирър“. Юнайтед трябва да прелети три хиляди километра, за да играе срещу съперник, представил се достатъчно добре в Шампионска лига. Отборът е добре подготвен физически и се отбранява грамотно. 

 

Освен това програмата на Юнайтед е претрупана от гостувания. Между двата мача в Лига Европа е двубоя в Лондон с Челси, а след втория мач предстои гостуване на Мидълзбро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Reyes_de_Europa
25.02.2017 12:15

Ростов размазаха Аякс за да влязат в групите. Там биха Байерн и до 93 минута удържаха 1-1 на Висенте Калдерон, отстраниха и ПСВ за третото място, сега размазаха Спарта Прага. Мачовете изобщо няма да се лесни за Юнайтед ако си мислят че ще минат по тънката лайсна така да се каже.

Amateur2018
24.02.2017 19:10

Абе според мен едни Бешикташ щяха да са много по-зле. Хем пак се прекосява цялата Европа, хем и по-труден съперник, хем и по-голям ад на стадиона в Турция.

Хубаво Моу не подценява съперника на думи, но дано да го покаже и на дела, че не го е подценил.

rooney_fen_256
24.02.2017 18:29

Моуриньо започва с психологическата игра (което е добре). Осъзнава много добре, че можеше да ни се падне и по-тежък съперник. Съгласен съм за пътуването, а и студа в Русия не е за забравяне, но не мисля, че Ростов са непреодолим съперник. По-скоро иска да предотврати отпускане от наша страна. Гостуването на Ростов е на 9-ти март, а мачът с Челси 4 дена след това (13.03). Отборът ще има достатъчно време да се възстанови. След това сме домакини срещу Ростов, така че не виждам какъв е проблема. Разбира се, според мен просто иска да не се отпускаме и да внуши на отбора, че това ще е сериозен съперник (което е и истина).

sensea
24.02.2017 22:54

Не зная дали си гледал Ростов , но отбора е с класа по касапски от Трифон Иванов/лека му пръст/ и Вини Джоунс , събрани на куп. Моу е прав да се притеснява не за отстраняването , а за играчите си.