Моуриньо написа разтърсващо послание към Раниери

10:44
Моуриньо написа разтърсващо послание към Раниери

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо се присъедини към мненията от Острова за уволнението на колегата му от Лестър Сити Клаудио Раниери.


Моуриньо, както всички други, осъди решението на шефовете на Лестър, но добави и позитивни нотки с пожелание към Раниери.

 

Португалецът публикува своето послание в Instagram, и то гласи:


"Шампион на Англия. Мениджър на годината на ФИФА. Уволнен. Това е модерният футбол, Клаудио. Продължавай да се усмихваш, приятелю. Никой не може да изтрие историята, която ти написа."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno_9
24.02.2017 18:39

Нормално да е солидарен, все пак си тръгна по същия нелеп начин заради няколко ощипани моми. Що се отнася до бойкоти на играчи, ми в тоя пе*далски бизнес, в който агентите имат ключова дума, така стаеа. Те са не по-малък тумор от мафиотските босове. Точно заради тях маса футболисти остават недооценени, защото тези с връзки си бутат какви ли не боклуци в големи отбори, футболист без такъв агент трябва да е с пет крака над останалите за да го забележат. Какво да се очудваме цялата работа е навързана, като съдебната ни система, имаш власт, взимаш си адвокат, спасяваш се, нямаш власт и може да умреш в пандиза за нищо. Много други сфери са ни такива

rokera_henry
24.02.2017 17:25

Освен, че основните им футболисти са пълна дупка, да не забравяме, че и ключов играч, особено във фаза защита го няма - Канте. Глупава постъпка, но нищо не ме учудва..

ice_arsen
24.02.2017 14:50

Аз бих казал, че една приказка приключи без край...Ще викам за Севия на реванша!

Amateur2018
24.02.2017 14:22

В случая и аз се присъединявам към всеобщото мнение, че Раниери беше глуповато уволнен. Хубаво, сега Лестър не са това, което бяха миналият сезон, но каква ли е причината!? Оказва се (в друга статия, според слуховете), че играчите му направили мръсен номер и му забили нож в гърба. Нещо много модерно стана да "бойкотират" играчите. Но това, че Махрез и Варди са тотална дупка този сезон и са вкарали 13 гола общо не се отчита.

Изобщо, не мога да ги разбера собствениците на Лестър, но лично според мен направиха огромна грешка и се показаха като големи неблагодарници. Да не говорим, че ТОЧНО пък сега да го уволнят, преди реванша за ЛЕ, в който имат всичките шансове да се класират напред, е тотално неадекватно стратегическо решение. Ако Лестър отпаднат ще има пак да обвиняват Раниери, че това е било в резултат на треньортвото му.

Просто, тотална пародия и подигравка.

naleg
24.02.2017 13:12

Не уважавам Моуриньо, но е прав историята не може да бъде променена. Раниери е велик треньор!

Man7united
24.02.2017 11:03

Скандално! Уникално! 18+! За Първи път в света! Разтърсващо!