Мхитарян и Карик пропускат финала за Купата на лигата

10:30
Мхитарян и Карик пропускат финала за Купата на лигата

Крилото на Манчестър Юнайтед Хенрих Мхитарян и полузащитникът Майкъл Карик най-вероятно ще пропуснат финала за Купата на лигата тази неделя със Саутхямптън, след като получиха контузии във вчерашния двубой със Сент Етиен.

 

Арменският национал отбеляза единствения гол за успеха на червените дяволи с 1:0, но скоро след това бе принудително заменен, а през втората част и Карик трябваше да напусне терена, заради травма.

 

"Опитът ми подсказва, че и двамата няма да са готови за финала. Това не се базира на медицински факти, утре ще трябва да се направят прегледи, но опитът ми казва, че няма шанс. Дори и да е съвсем лек проблем с прасеца или сухожилие, пак има някакво увреждане и те ще имат нужда от почивка", коментира Моуриньо, като уточни, че причина за контузиите е натоварената програма на тима, а не състоянието на терена на стадион "Жофри Гишар".

 

Междувременно, наставникът на френския тим призна, че разликата в класите е била твърде голяма. "Знаехме, че ако те вкарат, за нас мисията става невъзможна. Те успяха да го направят от една малка възможност. От там нататък нямахме шанс. Щеше да е страхотно да спечелим този мач, заради нашите фенове, които бяха изключителни. Те го заслужаваха", сподели Кристоф Галтие. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация