Рууни аут и за гостуването на Сент Етиен

13:18
Рууни аут и за гостуването на Сент Етиен

Треньорът на Сент Етиен Кристоф Галтие вярва, че отборът му е способен да върне трите гола пасив срещу Манчестър Юнайтед и да се класира на осминафинал в Лига Европа за сметка на английския гранд. В състава на домакините се завръща капитанът Лоик Перен, който се възстанови от контузия. 

 

„Той е нашият лидер, и надявам се, голмайстор в сряда", с усмивка прогнозира наставникът на френския тим. 

 

Според Галтие, пълният стадион „Жофроа Гишар", където атмосферата е традиционно враждебна към съперниците на Сент Етиен, би могъл да вдъхнови футболистите му за подвиг. 

 

„Билетите за този мач бяха разпродадени веднага след жребия. Невъзможно е да не излезем с най-добрия състав и да не се надяваме на успех. Публиката ще очаква от нас да й дадем още един повод за гордост. Ще се опитаме да спечелим този мач и имам усещането, че ще получим огромна подкрепа", добави Галтие.

 

В същото време, капитанът на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни поднови тренировки с отбора, но не пътува за реванша срещу Сент Етиен днес. Нападателят лекуваше мускулна контузия, заради която не е играл от мача с Хъл Сити на първи февруари. Ерера е наказан заради натрупани жълти картони, а Фил Джоунс е контузен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация