Страхотен скандал в Юве! Алегри и Бонучи се псуват взаимно (видео)

00:29
Страхотен скандал в Юве! Алегри и Бонучи се псуват взаимно (видео)

Невероятен скандал се развихри в лагера на Ювентус след вчерашната победа с 4:1 срещу Палермо. В заключителните минути на срещата между наставника на Старата госпожа Масимилиано Алегри и централния защитник Леонардо Бонучи назря спор, който след последния съдийски сигнал ескалира до размяна на обидни реплики.

 

Алегри бе изловен от камерите да се обръща към Бонучи с вулгарните думи: "Затвори си устата, х*йчо! Е*и се и изчезвай!", а италианският национал му отвърна в същия тон преди да се запъти към съблекалнята без въобще да обърне внимание на чакащите го покрай тунела тифози.

 

"Върви по дяволите", не остана длъжен на треньора си Бонучи.

 

По време на традиционната среща с журналистите след края на двубоя Алегри се опита да охлади страстите, като сподели, че диалогът му с Бонучи не е нещо сериозно, което трябва да се вземе под внимание, но какви ще са всъщност последствията, предстои да видим през следващите седмици.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

biserms
19.02.2017 09:11

Чак страхотен скандал... Алегри е супер емоционален и често си ги обижда, пред 1-2 мача и Дибала му се сопна нещо при една смяна и демонстративно отказа дори да се ръкува с него. Не мисля, че кой знае какво е станало.

Huntzilla
19.02.2017 11:17

Хич не е, след такива обиди в някои държави фатално свистят оръжия, например Япония и др.!!!*cool*