Пенев: И трите ни съперници са много класни

15:19
Пенев: И трите ни съперници са много класни
Любослав Пенев заяви, че и трите съперника на ЦСКА в груповата фаза на Лига Европа са много класни отбори, но това е най-нормалното нещо на света, тъй като на този етап няма слаби отбори.

"Вече няма слаби отбори, това се доказа в квалификациите. Не трябва да говорим на кой са се паднали по-силни противници, на всички ще ни бъде трудно.И Рома, и Фулъм, а и Базел - да не ги подценяваме. Имахме намерение да привлечем футболист от Базел преди 2-3 месеца, който сега е титуляр. Те са класен отбор", коментира наставникът на "армейците".

"Еуфорията от мача с Динамо вече премина. Нормално беше да я има, направихме един добър двубой, елиминирахме силен съперник, но вече мислим само за мача с Локо Мездра", допълни Пенев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

plamen_titan
30.08.2009 15:25

Не виждам Пенев някъде да споменава,че ще бием Рома,олигофрен такъв.Човека каза точно и чсно,че всички са силни отбори в този етап на турнира.Това,че си тъп и искаш да сереш няма нищо общо с коментара на треньора

toti_77
28.08.2009 19:29

тоя пъ нема да подценявамеа 6те биеме кого тоти и компаниа ебати смешника много им порасна работата по скромно бе господин Пенев