Юве сгази Палермо, Чочев се отчете с почетен гол

23:49
Юве сгази Палермо, Чочев се отчете с почетен гол

Ювентус дръпна с десет точки на върха в Серия А. "Старата госпожа" победи Палермо с 4:1 в Торино и събра 63 точки в актива си.


Двубоят от 25-я кръг на Серия А бе ръководен от Марко Ди Белло.


Националът Ивайло Чочев стартира като титуляр за сицилианците. Българинът остана на терена през целия мач и дори реализира почетен гол с глава в последните секунди на срещата.


Ювентус поведе още в 13-та минута. Игуаин бе изведен сам срещу вратаря, Пошавач парира удара на аржентинеца. Избитата топка попадна в краката на Клаудио Маркизио, който се озова сам пред отвора на празната врата и реализира.


Пет минути преди почивката Пауло Дибала се разписа след изпълнение на пряк свободен удар. "Ла Джоя" не отпразнува гола, демонстрирайки уважение към бившия си клуб.


В 63-та минута Дибала изведе Гонсало Игуаин сам срещу вратаря с пас в коридор и "Ел Пипита" показа отново своя инстинкт на хищник в пеналта, стреляйки технично покрай излезлия страж на Палермо.


В 89-та минута Игуаин се възползва от грешка на централния защитник Голданига и открадна топката в половината на Палермо, след което се устреми към наказателното поле. Стигайки до неговата граница, Игуаин с петичка намери връхлитащия Дибала, който с шут по земя пласира топката в долния ляв ъгъл на Пошавач.


Сицилианците матираха Буфон в самия край на мача след центриране от корнер. Ивайло Чочев надскочи Асамоа и с глава прати топката в горния ляв ъгъл на вратата. Така бе оформен и крайният резултат.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

aa4opz
18.02.2017 13:18

Палермо е един от емблематичните отбори в италианският футбол и в серия .А .... това е отбора на сицилианската мафия ...а тя е една от най силните в цялата страна ...ще изпаднат ...ще преболедуват и ще се върнат след година може би по силни ...просто снощи срещу старата госпожа нямаха почти никакви шансове ...А Дибала е невероятен играч ...ако така продължава няма да е чудно някой Си отбор да го поиска за 100 милиона ... и той ще си ги заслужава .....

vasil74
18.02.2017 07:41

честита ни победа с/у лесен съперник но с Порто няма да е така,Порто са в форма,играят силно по крилата а ние малко куцаме там,надявам се на поне хикс.

bacardy_breezer
18.02.2017 07:21

А за Палермо и Чочев ми е много жал. Мястото на Палермо е Серия А, определено не са на нивото на други два изпадащи Кротоне и Пескара, дано успеят някакси да се спасят, макар че шанса е много малък за жалост *sad*

El_Fenomeno_9
18.02.2017 10:43

Кой пък те излъга тебе , че мястото им е в Серия А ????? От много време отбори като Палермо , а вече и Дженоа , Болоня и Сампдория , Удинезе от скоро си ЖИВУРКАТ в Серия А , защото постоянно от долу влизат такива обори като КрЕтене и ПеСКАРА и си излизат по бързата процедура .... Най накрая трябва да се усетят малко и да съкратят отборите на 18 , тогава вече ще виждаме лудница с отборите от втората половина в битка за оцеляване , а Палермо от 2 години а тази трета я карат на живуркане , успяха да продадат каквото качествено имат до последния "калпак" , нищо не взеха насреща и съвсем ЗАСЛУЖЕНО вървят към втория ешелон , изключително нелепо е живуркането на толкова отбори и е страшно досадно . Да стане като в Германия , там също имаше живурканеи да видиш как като влязат в калта отбори като Щутгарт , хамбургер , символи на Бундеслигата , моментално се вдига нивото и на първия и на втория ешелон

RMCF_1902
18.02.2017 00:06

Дибала е просто невероятен!

bacardy_breezer
18.02.2017 07:15

Прекия-свободен му беше просто.... изумителен. А още не е в топ-форма след оная скапана контузия.