Кратка визитка на съперниците на Левски

14:50
Кратка визитка на съперниците на Левски
Левски ще се изправи срещу два от най-добрите отбора в Италия и Испания в последните години.

Макар че Виляреал никога не е ставал шампион на страната си, "жълтата подводница" постоянно са в горната половина на Примера Дивизион.  Отборът е стигал до полуфинал в Шампионската лига, където отпадна от Арсенал през сезон 2005-2006. Отборът играе домакинските си мачове на стадион "Ел Мадригал".

Лацио е ставал два пъти шампион на Италия, като римляните спечелиха Купата на Италия през миналия сезон, а в средата на август "орлите" победиха Интер в Китай и завоюваха Суперкупата на Италия. Лацио е един от най-обичаните тимове на Ботуша. Феновете на тима са известни със своите крайнодесни убеждения, като идол на агитката беше Паоло Ди Канио, който публично обяви, че е заклет фашист.

Ред Бул Залцбург е настоящият шампион на Австрия. Тимът е триумфирал 5 пъти с шампионската титла на страната и има 4 Купи на Астрия. Наставник на отбора е Хюб Стевенс, а тимът играе донакинските си мачове на "Ред Бул Арена", койот е с капацитет 31 000 зрители.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Vratarchety
28.08.2009 15:33

Трябва 1-во да изгонин Ратко Пиратко Йовов и Батк-off да ги пратим на някое хомо парти ! Колкото до мачовете изправяме се срещу 3 тежки съперника ще се борим за 2-ро място и това е ! Виляреал са фаворити но понякога късмета изневерява Лацио са непостоянни Ред Бул са отбор скрита лимонка може да паднат но могат да бият всеки ! Ние без Ратко Йовов Батк-офф имаме шанс - с тях ще ни е много трудно да пробием

Vasil53
28.08.2009 15:23

nasran_chorbar верно ша са насереш вече ! Ша ядете средно по 3 гола на мач , само срещу Залцбург може да минете с 2 гола *joking* *evil* *smile*

krisoBG
28.08.2009 15:04

и на 3те мача ще се ходи ясно е .. може и на някой от гостуващите да ходим .. Levski Forever !

lamers_pro
28.08.2009 14:57

Дано ГОСПОД да е Българин срещу Тия отбори!!! *wink* *sad*