Венгер обявява бъдещето си в Арсенал до 2 месеца

13:14
Венгер обявява бъдещето си в Арсенал до 2 месеца

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер ще обяви дали остава в клуба до 2 месеца.

 

Френският специалист заяви, че през март или април ще обяви решението си за евентуалното удължаване на 20-годишния си период в клуба.

 

Натискът върху Арсен Венгер се засили след загубата с 1:5 от Байерн Мюнхен в Шампионската лига. 

 

"Аз ще обявя дали оставам в Арсенал през март или април. Още не съм решил какво да правя. Говорил съм с борда, но не искам да говоря за това как виждам бъдещето си. Важен е клубът не моето бъдеще. Без значение какво ще се случи ще продължа работата си и през следващия сезон", сподели Арсен Венгер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sensea
17.02.2017 16:47

На 4 03 като праснете Пул ще ви видя какво ще говорите...

bayo45
17.02.2017 15:08

Нещата от над 10г са си все така.Всичко може да се промени,НОООО което е много важно,няма кои да поведе хората и да се изпразни стадиона.Венгер,борда и собствениците вече с години правят феновете на абдали.Това е положението господа,това е голата истина.Въртят си синджира и прибират паричките и от време на време замазват очите на хората с някои трансфер и туи то.*stop**erm*

sundza
17.02.2017 14:32

Пожелавам ти да останеш като играещ треньор, та да видиш на кво подлагаш футболистите ни.

wengerout
17.02.2017 14:16

Венгер е прибрал над 100 милиона паунда от последната титла на Арсенал.

Газидис : "След 5 години ще се конкурираме с отбори като Байерн" по повод строенето на новия стадион. Казано през 2013, което практически означава, че има още една година, но ще видим ли нещо коренно различно? И видели ли сме някакво подобрение от тогава реално?

Арсенал не могат да се сравняват финансово с другите отбори, за това Йозил е по-скъп от Хазард, Джака от Канте, а Мустафи от Луиз.

Само човек с розови очила с марка Венгер не може още да види, че Арсенал на отива никъде с него и с тези, които го управляват и му дават да прави каквото иска, само защото носи приходи.

wengerout
17.02.2017 14:07

Във всеки един друг отбор щеше да трепериш и да чакаш тези два месеца (а в някой държави и щеше да си съблечен и наебан), за да ти кажат ОТ ГОРЕ дали ще останеш или не. Но, естествено в Арсен ФК ти си шефът и ти решаваш, дори да няма на базата на какво. Жалко е, много жалко.. Той щял да реши...
Той и Меси е постигнал много в Барса, но заслужава ли той да реди състава и да каже публично аз ще избера новия треньор и новите покупки, защото аз съм Меси. Долу горе същото се получава в Арсен Фк.