Перес планира да напусне Реал Мадрид

12:42
Перес планира да напусне Реал Мадрид

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес планира да напусне своя пост, съобщи спортният ежедневник "El Mundo Deportivo". Според източници на изданието, 69-годишният функционер е уморен от прекаленото внимание към неговата особа и иска да посвети повече време на семейството си.

 

Вестникът не уточнява кога Перес възнамерява да се оттегли и кой може да го замени на поста. Миналата седмица се появиха информации, че тенисистът Рафаел Надал има силно желание да ръководи любимия си клуб. Перес е президент на Реал от 2000 г., оттогава отборът е ставал шест пъти шампион на Испания и три пъти победител в Шампионската лига. Триумфите в Купата на страната са две, в Суперкупата - четири.

 

Този сезон Реал е лидер в шампионата, а в Шампионската лига Белият балет победи Наполи с 3:1 в първия мач от 1/8 финалите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RMCF_1902
17.02.2017 19:44

Съобщи "El Mundo Deportivo".Стига ви толкова да знаете.*smile**smile*

sdw
17.02.2017 17:17

Като се замисли човек, Реал в момента са толкова добри, защото сме наказани и не можем да правим трансфери. Отбора се обиграва и се страхувам, че през ляото ще има гръмки трансфери, които ще развалят хармонията.

Reyes_de_Europa
17.02.2017 16:14

Каталунско издание ако ти каже -Добър ден, първо трябва да видиш дали навън не се е стъмнило ! Перес няма да ходи никъде за ужас на враговете на Реал. Обаче май Бартомеу щял да влиза в затвора. Така вътре вече може да се събере каре за белот от президенти на Барселона.....Нуньес, Лапорта, Росей, Бартомеу !!!!

sundza
17.02.2017 14:24

Айде и ти, и Венгер в една година... Толкова е хубаво, че чак не ми се вярва.