Дармщат покани Барак Обама на свой мач

08:14
Дармщат покани Барак Обама на свой мач

Барак Обама, който е известен любител на баскетбола, получи покана от германския футболен клуб на Дармщат 98 за един от неговите мачове на собствен терен. Това е станало, след като от клуба са открили, че бившият президент на САЩ следи изявите на клуба в социалните мрежи.

 

"Скъпи Барак Обама, виждайки, че очевидно ние сме единствения европейски футболен клуб, който вие следите в „Туитър", Ви каним да се видим на нашия стадион", пише клубът в "Туитър".

 

Съобщението е придружено от усмихнат и намигащ емотикон. Малко местно радио обяви, че лилиите са единственият футболен клуб от петте големи европейски шампионата, който Обама следи в "Туитър".

 

На видеозапис, направен на стадиона на клуба, американският национал Терънс Бойд, който играе в Дармщат, казва, че това е "изключително голяма чест". "Сега, когато имате малко повече свободно време, бихме искали да ви поканим на един мач на стадион "Бьоленфалтор". Имаме готова фланелка за вас", добавя той, показвайки фланелката с номер 98 и името на Обама.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация