Дерменджиев: Мачовете с Копенхаген ще са голямо тактическо надлъгване

20:28
Дерменджиев: Мачовете с Копенхаген ще са голямо тактическо надлъгване

"Очакваме една среща, която ще бъде много голямо тактическо надлъгване - имам предвид и двата мача. Копенхаген е един много организиран отбор", обяви наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев преди утрешната среща от 1/16-финалите на Лига Европа между двата тима.

 

"Орлите" приемат датския си съперник на Националния стадион "Васил Левски" от 20:00 часа, като Дерменджиев разкри, че е разучил добре своя съперник. 

 

"Подходът на всички треньори в такива мачове е еднакъв. Така, както те са ни разучили, така и ние сме гледали много техни мачове, дори от предни години. Копенхаген е един много организиран отбор. И аз, и футболистите вече го знаем. Очакваме една среща, която ще бъде много голямо тактическо надлъгване - имам предвид и двата мача. Всеки резултат влиза в нашите планове, важното е да продължим напред", коментира той.

 

"Всичко възможно се справи теренът да бъде в много добро състояние, за което благодаря на организаторите. Те физически са по-добре от нас, като свърши мачът, ще видим кой се е нагласил по-добре към този терен. Те са по-силовия отбор, а ние по-техничния. Ние няма да изневерим на стила си", допълни треньорът на Лудогорец.

 

Дерменджиев заяви, че може да разчита на всичките си футболисти за утрешната среща. 

 

"Натанаел е добре здравословно. Нямаме контузени футболисти. Това е много добре за нас, успяхме да завършим подготвителния период без сериозни контузии. Съставът ще разберете утре", сподели той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация