Кака: Феновете на Милан още ме обичат, ще ме посрещнат добре

12:51
Кака: Феновете на Милан още ме обичат, ще ме посрещнат добре
Новото попълнение на Реал Мадрид Кака заяви, че очаква със смесени чувства предстоящия сблъсък между "белия балет" и бившия му отбор Милан. Както е известно, мадридският гранд и "росонерите" се паднаха в една група в Шампионската лига и ще изиграят две срещи помежду си, които ще бъде своеобразно завръщане за Кака на "Сан Сиро".

"Очаквам със смесени чувства предстоящите мачове с Милан. Там имам много приятели и ще ми е доста странно да играя срещу тях. Смятам, че публиката на "Сан Сиро" ще ме посрещне добре, защото винаги съм давал всичко от себе си, за да ги радвам и те още си спомнят колко много сме преживели заедно", сподели Кака.

"Цюрих и Олимпик Марсилия са два стабилни отбора, към които смятам да подходя с уважение. Ако ги подценим, това само ще ни изиграе много лоша шега , допълни плеймейкърът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lamers_pro
28.08.2009 20:38

sasedq да го д***ш бе нещастник!Ние винаги ще обичаме Рики,където и да е!Аз например имам една негова фланелка от сезон 2007 май беше и всеки път като я погледна се насълзявам-Кака' е един велик играч,който ЗАВИНАГИ ще бъде в НАШИТЕ СЪРЦА!!!

ОБИЧАМЕ ТЕ,РИКИ!!! *beer*

sasedq
28.08.2009 13:37

Феновете на милан го обичат наистина. Ще го посрещнат добре - с камани.