Дяков: Не се притесняваме от големи имена

17:57
Дяков: Не се притесняваме от големи имена

"Един от силните козове на Лудогорец е, че играем с добро самочувствие на футболисти и отбор и не се притесняваме от големи имена", заяви капитанът на Лудогорец Светослав Дяков.

 

"Напротив, ние търсим двубои именно срещу такива и се надяваме в четвъртък отново да победим един силен европейски отбор в лицето на Копенхаген", изрази надежда Дяков по време на връчването на наградата за Отбор на месеца (декември), за която орлите бяха отличени в традиционната анкета на "Пресклуб България".

 

"Наистина придобихме самочувствие с провеждането на европейски срещи. Колкото повече такива двубои играеш, толкова по-добре изглеждаш в тях. Много от футболистите играем заедно от доста време и това много ни помага", добави още Дяков.

 

"Всяка приказка дори и най-хубавите си има своя край, а ние се надяваме краят на нашата приказка да дойде след април месец", сподели още капитанът на разградчани за целите и мечтите на Лудогорец.

 

Светослав Дяков не пропусна да благодари и за престижната награда, като сподели: "Благодаря за наградата и заради това, че сте оценили усилията на мен и на моите колеги. Надявам се пак да печелим отличието за отбор на месеца и съм сигурен, че ще направим и още много велики мачове."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация