Технологията на голлинията не отчете редовен гол във френската Лига 1

13:51
Технологията на голлинията не отчете редовен гол във френската Лига 1

Технологията на голлинията, на която във футболните среди разчитат да премахне една от големите причини за скандали около съдийството, даде дефект в мач от френското първенство.


От тима на Бастия се оплакаха, че в една ситуация, при която топката може би е преминала голлинията на вратата на Тулуза в съботния мач, тя не е отчела нищо.


Бастия загуби гостуването си с 1:4, но спорното положение бе още в 17-ата минута.


„Получихме потвърждение от телевизионната компания, която излъчваше мача, че технологията на голлинията не е функционирала в този момент. Не казваме, че не са ни зачели редовен гол. Казваме само, че няма как да го узнаем“, посочиха от корсиканския клуб.

 

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dexter
13.02.2017 00:34

Тоя дето е писал статията и заглавието кой го отчете за журналист *lol**lol*

biserms
12.02.2017 14:08

Не е дала дефект, вижда се на снимката, че част от топката не е минала голлинията. Това е компютър и отчита с точност до милиметър, така че просто малшанс.

kabela91
13.02.2017 09:35

Тази снимка от статията не е от този мач ! Сложена е просто някаква картинка за да стане ясно темата на разговора . Не четете изобщо виж , че там пише при положението / спорното/ технологията не е била изобщо включена как мислиш ще е направена тогава тази снимка за която говориш ?

pesholudiq
12.02.2017 15:05

Съгласен съм, и според мен е просто малшанс..