Йън Райт намекна: Венгер напуска в края на сезона

13:17
Йън Райт намекна: Венгер напуска в края на сезона

Легендата на Арсенал Йън Райт, който игра два сезона под ръководството на Арсен Венгер, даде индикации за евентуално напускане на французина.


"Бях с шефа снощи и ще бъда напълно честен, че останах с впечатлението, че това е всичко. Говореше, че е стигнал до края и аз никога не съм го чувал преди да говори така", каза Райт.


Самият Венгер заяви, че не е готов да си тръгне от клуба в края на този сезон, след 20 години. "Не давам никаква информация за бъдещето ми. Има много въпроси и отговори за мен и Арсенал. Срещах се с хора от клуба. Не съм се видял само с един човек имаше и други. Оценявам, че ми трябва почивка, но все още не съм готов да си тръгна", заяви Венгер.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sakata_97
12.02.2017 20:17

Дано да е вярно,но аз съм последния човек,който ще повярва че е истина,докато не го видя официално,няма как да повярвам

Bitten
12.02.2017 17:39

Пенчо от Пазарджик намекна: Глобалното затопляне е мит!

sensea
12.02.2017 16:10

Рано или късно Венгер ще си тръгне от арсенал.Но според мен това не е повод за радост. Венгер е последната ...да го нареча "институция" във ВЛ. И той както и САФ даде облик на отбора , направи го емблематичен и привлекателен , ако не със суперуспехи , то с постоянство , отбор от Топелита , отбор с който всички се съобразяват. Виждали сме вече какво става след падането на Император. Въртележка от треньори натоварени с очаквания за бързи успехи,чували с пари за превъзнесени звезди ,които като стъпят на терените във ВЛ и се свиват като мишоци, ротации на топиграчи ,които не играят по свирката на тренера...и поредния нов месия ,поредния нов треньор....Не пожелавам такъв сценарий на Арсенал , но все пак е възможен. А до тогава - моето уважение към Венгер.

CFC_H_A_Z_A_R_D
12.02.2017 15:21

Значи аз поне не вярвам такова нещо да се случи във близките 2,3 години със сигурност.От друга страна ако е вярно пък това поне Венгер можеше за последно да излезе кат мъж да постъпи достойно и да каже ''КРАЙ това беше след края на сезона си тръгвам''.Честно казано в последните 5,6 години феновете на Арсенал само това искат даже вече не ги интересува място в 4-ката колкото това Венгер да си тръгне.А истината е,че така би било най-добре за всички.За поста на французина виждам 3-ма евентуални фаворити като се надявам единия от тях да не отиде при артилерията.Алегри,Манчини и този който не искам да отива е Симеоне,но не е невъзможно.

sundza
12.02.2017 16:16

И аз съм от тези, които искат да си тръгне, но такова нещо се казва след края на сезона. Успешен, неуспешен, 4-ки, 3-ки...няма значение. Не я разбирам тая мода - по средата на сезона вече се казва кой треньор напуска, кой отива не знам къде си, кой идва....Нито е сериозно, нито е мениджърско. Каквито и професионалисти да са футболистите, ми мениджъра вече е заявил, че не ти е мениджър, но иска да направиш това или онова на терена. Губят уважението така и не знам що за простотия е да го правят някои.