Звездите на Динамо: Загубата от ЦСКА е катастрофа

10:09
Звездите на Динамо: Загубата от ЦСКА е катастрофа
Самоувереният в класата на Динамо Москва преди реванша с ЦСКА Александър Кержаков разкритикува някои от своите съотборници след шокиращата загуба от софийския тим в Лига Европа.

"Играхме футбол само до десетата минута, както и в последните ни срещи. Хванах се за главата по време на мача, тъй като е непонятно за мен как някои играчи не могат да дадат на партньора си пас на пет метра. Ако ти не можеш да правиш това, как може да играеш в Шампионската лига или Лига Европа?!", попита риторично Кержаков.

Вратарят Владимир Габулов определи загубата като "катастрофа".
"Това е решаващ мач за влизане в групите, а ние играхме безхаберно. Всичко идва от главата, явно нямахме настройка", сподели Габулов.

Генералният директор на московчани Дмитрий Иванов смята, че поражението от ЦСКА се дължи на умората в играчите на Динамо.
"Това обаче не е оправдание. Ще търсим причините. Загубихме мачът в психологически план. Съперникът ни беше преодолим и такъв резултат е много лош за нас", заяви Иванов. Той допълни, че засега клубът не смята да се разделя с Кержаков. "Получихме полуофициално предложение от Монако, Александър не прояви интерес към него. Оферта от Зенит няма", каза Иванов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gordy
28.08.2009 14:17

Как може ,тия тъпи руснаци така да расъждават,нямат капка уважение,затова неред сега са Бате Борисов,ЩЕ СИ ОТМЪСТИМ НА ТЯХ САМО ДА НИ ПАДНАТ!!! *devil*

sasedq
28.08.2009 13:40

ПРОСТО СТЕ НАЙ ЖАЛКИЯ ОТБОР. ЦСКА ви направи за смях помияри ! Иначе първия мач "кривия" терен им пречел. Ебахти самочувствието имат тея жалките то отбори като "Барселона,Интер,Челси и тн" няма да кажат за някой съперник ,че е слаб. Тъпите руснаци се помислиха за големи звезди.

nasran_chorbar
28.08.2009 13:25

Какъв шок,каква катастрофа,бе?Това е най-смешния московски отбор. Локо София,Черно море или Славия са по-класни футболни отбори от тия палячовци.Ако играят в България,ще са в Б група тия комици.