Мнения след Динамо Москва - ЦСКА - 1:2

09:35
Мнения след Динамо Москва - ЦСКА - 1:2
ЦСКА постигна исторически успех с 2:1 като гост на Динамо Москва и се класира за груповата фаза на Лига Европа.

Срещу милионната селекция на руския гранд, армейците изиграха страхотен мач и разбиха на пух и прах прогнозите, че ще бъдат победени с лекота на реванша.

Спас Делев и Иван Иванов бяха авторите на головете за "червените", които изпуснаха да бият съперника си с по-голям резултат.


Предлагаме ви няколко мнения на футболисти и специалисти след вчерашния мач.

Спас Делев: "Готвихме се много сериозно през седмицата и мисля, че заслужено победихме. Сами видяхте, че днес се представихме много добре и победата ни е заслужена. Надменното отношение на Динамо и тяхното самочувствие ни мотивираха още повече и ни дадоха сили да покажем, какво можем и да ги отстраним", заяви 19-годишният нападател.

"Треньорът Любо Пенев определено успя да ни мотивира. Каза ни, че това е мачът и трябва да го изиграем по най-добрия начин, на пълни обороти, за да можем да се поздравим с крайния успех. Видяхте, че именно това и направихме", каза още привлеченият от Пирин футболист.

"Винаги съм казвал, че от малък съм фен на ЦСКА и винаги съм искал един ден да играя в този отбор. Ето, сега това е факт! Нямам претенции за жребия, който и отбор да ни се падне отново ще играем на 100% и ще се раздадем. Радвам се, че така се случи и успях да вкарам в най-решителния мач, дано и занапред да оправдая доверието на феновете", завърши младата надежда на ЦСКА.

Тодор Янчев: "Възхитен съм от феновете, които пътуваха до Москва и ни чакат тук. Тази победа и играта, която показахме е за тях! Получи се с голямо желание и раздаване. Всички се старахме много", развълнувано призна Янчев.

"Нямаме никакво предпочитание за жребия. Каквото ни отреди съдбата, това е. Тези мачове се играят преди всичко за историята и самите футболисти. Голяма чест е да отстраниш такъв отбор. Излизаш за чест, слава и имидж. Всичко е наред. В първенството сме без грешка. В евротурнирите също. Дано продължаваме така", каза още капитанът на "армейците".

Маркиньос: "Контузията ми не е сериозна. Смятам че мога да бъда готов за мача в неделя. Много съм щастлив и гледаме напред към групите, където се надявам да се представим добре. Изненадан съм от феновете, които са тук да ни подкрепят в този ранен час. Те за пореден път доказаха, че са велики", сподели Маркиньос.

Иван Иванов: "Много съм щастлив, че успях да отбележа победния гол, който ни даде сигурност, че ще се класираме за групите на Лига Европа. Целият отбор все още не може да повярва какво стори. Не съм очаквал такова посрещане. Тази публика е велика", каза Иванов.

Тодор Тимонов: "Не съм очаквал да играем толкова. Настръхнал съм целият. За първи път преживявам такова нещо. Дори след мача не съм вярвал, че целият стадион ще ни аплодира. Динамо е доста прехвален отбор и скъпоплатен. Искам да ни се паднат най-силните съперници, за да докажем, че сме отбор", заяви Тимонов.

Александър Кержаков: "Играхме зле и не можахме да си подадем точно на 10 метра. След този мач мога да кажа, че ЦСКА е слаб отбор, но Динамо е още по-слаб. Аз съм много разочарован от нашето отпадане. Колкото до бъдещето ми, всички спекулации около мой трансфер в Зенит и Монако са само слухове. Иначе в този мач не показахме нивото на което можем да играем. Играхме много под възможностите си. Не сме подценили противника", сподели Кержаков.

Люк Уилкшир: "Не ни остава нищо друго освен да се съсредоточим върху първенството и да преследваме победата във всеки един мач. Явно напрежението ни дойде в повече. Играхме отвратително и логично отпаднахме", заяви Уилкшир.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DXm
29.08.2009 14:38

Това че ЦСКА игра прекрасно не означава че Динамо са слаби надявам се да покосим и Рома така

rosen_hd
28.08.2009 13:15

всички отбори в Русия били по-силни,ха ха ха видяхме третия в класирането представям си останалите

Sneijder_95
28.08.2009 12:54

Кержаков призна си поне че динамо е още по слаб *smile*

makata_r
28.08.2009 11:44

На Леффски мога да кажа само - учете се как се играе от по-добрите и какво значи думата "надиграване" *wink*

chorbaspor
28.08.2009 11:26

Браво TigerJK, те тва ми хареса *lol* Най-вече "кура не е за ЦСКА мойто момче, не е и за Левски, не е и за който и да е било друг БГ отбор. КУРА Е ЗА ТЕБЕ!"

TigerJK
28.08.2009 10:50

barneta_7 , кура не е за ЦСКА мойто момче, не е и за Левски, не е и за който и да е било друг БГ отбор. КУРА Е ЗА ТЕБЕ! Можеш да го споделиш и с майка си и със сестра си и с други членове на семейството ти. Има за всички! Лекета като тебе не трябва да се наричат фенове на отбори.. къде е респекта към противника? Аз не съм цесекар, но такива жалки същества като тебе (има ги и сред феновете и на другите отбори) просто нямат място под слънцето. Затова ви плюят вас заради е такива пишлемета като теб, щото вие винаги сте много добри, вие винаги ще биете железничарите /трактористите /земеделците и като се осерете в стил Динамо Москва кво очакваш... ако и играчите на Динамо не бяха толкова високомерни в изказванията си преди мача, може би нямаше сега да им се смеем толкова!

Arekusanderu
28.08.2009 10:43

Така трябва да се играе ако играчи ни бяха повече концентрирани можеше и повече но и на това се радваме .. очакваме групите и ако там играем така можем да се представим прилично няма кой знае колко силни отбори .. САМО ЦСКА !

barneta_7
28.08.2009 10:28

Кво сте толкова радостни бе ? Добре, че съдията ви спаси та да не ви бият с 4:1 бе смешници. Незаслужено бихте мишки. И САМО ЛЕВСКИ АЛЕ, И САМО ЛЕВСКИ АЛЕ, И САМО ЛЕВСКИ АЛЕ И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ !!!!! КУР ЗА СВИНЕТЕ, КУР ЗА СВИНСКИЯ ВИ СТАДИОН и КУР ЗА ПЕНЕВ !!!!

TigerJK
28.08.2009 10:07

иии ето че най-накрая екипа на Уинър спря да спами сайта с мнението на всеки играч в отделна новина ;> Иначе ЦСКА може и да е слаб отбор (в сравнение с отборите поставени в урна 1 например), но наистина Динамо са още по-слаб и не заслужаваха да продължат. Ако ЦСКА покаже същия хъс и желание, и издържи физически може да донесе още радости на феновете *joking*

RagnaroK
28.08.2009 09:57

Кержаков на терена имаше само един слаб отбор и това беше Динамо Напред ЦСКА ние сме с вас