Лестър пречупи Дарби в преиграването след 120 минути футбол (видео)

00:31
Лестър пречупи Дарби в преиграването след 120 минути футбол (видео)

Отборът на Лестър Сити се нуждаеше от продължения, за да стигне до победата с 3:1 над Дарби Каунти в единствения мач от четвъртия кръг на ФА Къп, който се преиграваше.


Шампионите в криза стигнаха до двубой с Милуол в пети кръг, на 18 февруари, пред очите на собственика си Вичай Сривадханапрабха.


Клаудио Раниери бе оставил някои от звездите на тима на пейката, а Джейми Варди трябваше да гледа отстрани извън групата.


Въпреки мъките и нуждата от 120 минути игра, Лестър стигна до първа домакинска победа за 2017-та година.


След първо полувреме без попадения, Анди Кинг откри в първата минута от второто. "Лисиците" направиха отлична атака, Демарай Грей центрира, Марк Олбрайтън отклони, и с глава Кинг засече в мрежата от два метра.


Абдул Камара обаче изравни малко изненадващо в 61-та минута, след пряк свободен удар, който се отклони и излъга лошо Рон Роберт Цилер, за да влети във вратата му.


Оставащото време така и не стигна на Лестър за победно попадение в редовните 90 минути и се стигна до продължения.


В тях се надигна резервата Вилфред Ндиди, който само три минути след влизането си в игра успя да реализира с фантастичен изстрел от разстояние. Така Лестър поведе в 94-та минута, а моторът на тима в мача Демарай Грей най-после се разписа в 114-та минута, за крайното 3:1.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация