Национал пред трансфер в отбор от руската Висша лига

15:52
Национал пред трансфер в отбор от руската Висша лига

Българското крило Михаил Александров ще се присъедини към защитника Иван Иванов, като се очаква до няколко часа да бъде обявен за ново попълнение на руския Арсенал Тула.


Александров в момента е футболист на полския шампион Легия Варшава, като пристигна в този отбор през миналата зима от Лудогорец за сумата от 100 хиляди евро. Към момента той не може да си спечели място в стартовия състав и в повечето от мачовете си е влизал от пейката. Има едно попадение за Легия, но актуалният му клуб търси вариант да спечели все пак нещо от него и са приели офертата на Арсенал, пише вестник "Пшегльонд Спортови", който първи съобщи за такава възможност.


"Александров няма шанс да се пребори за титулярно място в конкуренцията на Яцек Магиера, така че за него е по-добре да потърси нова възможност в кариерата си, пише още най-популярният полски спортен вестник.


Арсенал Тула е на предпоследното 15-о място в руската Висша лига с 12 точки, колкото има пред тях Оренбург на Благой Георгиев. С 2 повече е Урал Екатеринбург с треньор бившия наставник на Славия Александър Тарханов, който пък взе със себе си Николай Димитров-Хичо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация