Един изходящ и един входящ трансфер в Ман Юнайтед след края на сезона

14:59
Един изходящ и един входящ трансфер в Ман Юнайтед след края на сезона

Нападателят на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал иска да продължи кариерата си в Пари Сен Жермен, съобщава "The Mirror".

 

През този сезон 21-годишният френски национал не получава достатъчно шансове за изява от мениджъра на червените дяволи Жозе Моуриньо и именно това стояло в основата на решението му да смени клубната обстановка. 

 

Според последните информации, Марсиал вече бил готов да премине в редици на ПСЖ през лятото.

 

Междувременно италианското издание "Il Messaggero" гръмна с новината, че шефовете на Ман Юнайтед договорили централния защитник Стефан де Врий от Лацио за 35 млн. евро. Към 25-годишния холандец интерес проявява и Челси, но ако се вярва на слуховете, той вече е бил убеден от Моуриньо да премине на "Олд Трафорд" след края на настоящата кампания.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gL_Manekena
06.02.2017 18:23

Дано това е поредната партенка на медийте.Марсиал в доста мачове миналия сезон ни измъкна и беше ключов играч, беше невероятно да го наблюдаваш с топката.

rooney_fen_256
06.02.2017 18:14

Същите спекулации имаше и в края на Август. Марсиал ги отрече и тогава. Мисля, че момчето наистина е фен на Юнайтед и би напуснал, само ако не получава абсолютно никакъв шанс, както беше с Депай. Затова не бързайте да го отписвате. Колкото до Де Врай - не разбирам защо ни е още един централен защитник, след като имаме 4-ма стабилни. Ако ще купуваме нов, според мен е по-добре да вземем Линдельоф.

Daley_Blind
06.02.2017 17:56

Нападателят на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал опроверга появилите се слухове, че възнамерява да напусне клуба през лятото.

"Не четете вестниците, те казват лъжи. Напред, Юнайтед!", написа Марсиал в акаунта си в Twitter.

NoDiggity
06.02.2017 16:10

Не е като да не познаваме Мауриньо от предни престои в други отбори, винаги има спречкване с един или няколко звезди или таланти(както беше с Мата примерно в Челси), така че съм склонен да вярвам, че ако ПСЖ или някой друг гранд извадят торбата с парите, Марсиал е пътник за съжаление.. Този сезон наистина не оправдава очакванията, но е още много млад и перспективен и е бъдеща звезда. Мауриньо да се замисли по-скоро какво толкова направи медийния балон Погба за едната торба с пари, съпоставен с Марсиал..

ub7
06.02.2017 18:30

абе я помъдрее като яя туре я не *smile*)))

Man7united
06.02.2017 17:44

Еми млад си е, има още 10 години футбол.. в Юве го направи това, което каза да, но там ситуацията беше много различна той участваше в този процен на изграждане на отбора и свикна с футболистите, пък и италианското е доста по-слабо от английското и изпъкна. Мисълта ми е, че той още не се познава с тези играчи в Юнайтед и не е свикнал на играта, както казах 20 мача на кръст.

ub7
06.02.2017 17:41

пак ли е млад? с юве беше израсъл като играч и игра финал на ШЛ.

Man7united
06.02.2017 17:38

Тук вече се съгласявам, особено за дефанзивните му качества и комбинативността *smile* И аз се надявам с времето да стане по-отборен играч.

CFC_H_A_Z_A_R_D
06.02.2017 17:33

Ами например може да е малко по-агресивен когато се връща да помага в защита.Също така може да бъде мааалко комбинативен защото имаше няколко мача в които се полакоми на няколко пъти.И последно но най-важно нещо не би било лошо да увеличи леко техниката нали именно с нея се слави най-много и заради нея го сравняват със Зидан.Парите са лесна работа до колкото знам за 6 часа сте ги избили само от фланелки.Въпроса е до играча има още много време пред Погба,но само и единствено от него зависи дали ще го използва правилно.ЗАСЕГА моето мнение е,че е прехвален.Обаче с времето което има на разположение искрено се надявам да ме накара да си върна думите назад.

Man7united
06.02.2017 17:16

Ето ти си поредния, който казва много работа, но не се уточнява? Каква работа да свърши, тия 10 мача, в които завършихме наравно се скъсаха да пропускат всички, Погба даже не е не е участвал кой знае колко в тези опити за гол, в сравнение с Ибрахимович, Рашфорд, Марсиал, Мата и Мхитарян. Просто искам отговор на този въпрос " Каква работа трябва да свърши Погба, за да струва тия 100 милиона". Аз не кавам, че е перфектен, но могат да се извлекат доста позитиви от него. Иначе срещу големите отбори имаше няколко мача, в които беше незабележим, но и това се случва - млад е.

CFC_H_A_Z_A_R_D
06.02.2017 17:10

Съгласен съм до някаква степен един футболист може да се развива до 26 максимум 27 след това идва пика на кариерата.Обаче Погба е почти на 24 и за тия пари които го взехте определено можеше да свърши много повече работа.По добре да не бяхте взимали Златан като свободен трансфер а да бяхте дали тези 105 млн. за него защото и на тези години безспорната му класа личи и пращи от всякъде.

Man7united
06.02.2017 17:03

И какво според теб трябва да прави Погба за тия пари?! Да лети с топката?! Защо го съдим младия Погба след 20 мача на кръст и като се замислиш има поне още няколко години на развитие, че и после още години футбол, какво толкова не му харесвате - вкара важни голове, дава извеждащи пасове, които нападателите не използват, бори се и т,н,

marcho_89
06.02.2017 15:51

И вчера,когато смени Рашфорд очаквах да пусне Марсиал,за да позапише минути,а той пусна Йънг, който не бе играл от ноември.Определено има някакви разногласия и ще е много жалко да изпуснем такъв играч.

StoyanovKST
06.02.2017 15:50

Много ме съмнява това.. И на кой на мястото ще го пуснат в ПСЖ? Дракслер, Лукас, Кавани? Пълен абсурд...

lubomirsb
06.02.2017 15:40

Това ще е много лошо за нас ако е истина. Марсиал е един от най-пробивните крила в момента.