Раниери: Важно е да реагираме, играчите ми знаят как да се борят

10:47
Раниери: Важно е да реагираме, играчите ми знаят как да се борят

Мениджърът на Лестър Клаудио Раниери сподели, че всички играчи в съблекалнята на „лисиците“ са изключително тъжни за случващото се в отбора. Шампионът на Англия изпитва сериозни трудности в шампионата, а вчера записа поредната си загуба във Висшата лига. Лестър падна от Манчестър Юнайетд с 0:3, а слабото представяне на „лисиците“ напоследък смъкна отбора само на точка от зоната на изпадащите.


Клаудио Раниери е фаворит за следващия уволнен мениджър в Англия, а самият специалист посъветва играчите си да се оплачат на собственика на клуба, ако италианецът вече не е желан на „Кинг Пауър Стейдиъм“.


„Всички сме заедно. Съблекалнята е задружна. Ако играчите не ме ме искат, те могат да кажат на собственика. Но те не ходят при него. Както казах, ние сме заедно. Всички сме разочаровани, в съблекалнята сме много тъжни. Важно е да реагираме по някакъв начин. Играчите ми знаят как да се борят. Лестър винаги се бори. Уверен съм в това“, коментира Клаудио Раниери.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lilikoli
06.02.2017 16:52

Този сезон няма да го уволнят заради предишния, но ако от следващия започне слабо може към 10 кръг да е пътник

Redbula
06.02.2017 17:14

Задръж,изчакай не бъди сигурен че ще остане защото аз не съм сигурен че ще се спасят. Още миналия сезон ги гледах и не виждах нито потенциал ,нито няква кой знае каква игра че да станат 1ви. Всеки мач ги чаках да спукат гума. В началото на сезона казах че ще се борят да не изпаднат и че ще отпаднат в груповата фаза на ШЛ. За едното не познах ,но за другото съм на път. Много слаб треньор с много слаб отбор.Имаха 2ма открояващи се играчи: Марез и Канте. 1вия не е в форма ,а втория е на гребена на вълната в Челси!