Хъл Сити задълбочи кризата в Ливърпул (видео)

19:27
Хъл Сити задълбочи кризата в Ливърпул (видео)

Отборът на Хъл Сити задълбочи кризата в Ливърпул, след като победи червените с 2:0 у дома в мач от 24-ия кръг на Висшата лига.

 

Последната победа на мърсисайдци в шампионата е от 31 декември, а днес те отново се представиха слабо, въпреки че този път в титулярния състав бяха Садио Мане и Фелипе Коутиньо. Възпитаниците на Юрген Клоп държаха топката през почти целия двубой, но много трудно стигаха до опасности пред врата на Якупович, който се намесваше стабилно, когато се налагаше. 

 

Тигрите нанесоха своя удар в 44-та минута, когато Алфред Ндайе откри резултата, след което умело отбраняваха преднината си през втората част. В последните минути гостите се втурнаха в атака и бяха наказани на контраатака, след като Омар Ниасе бе изведен сам срещу Симон Миньоле и не сбърка, за да оформи крайното 2:0. 

 

С този успех Хъл се измъкна от дъното на класирането и се изкачи до 18-та позиция с 20 точки, 1 по-малко от 17-ия Суонзи. Ливърпул е на 4-то място с 46 точки. 


Ето и други резултати от кръга:

 

Кристъл Палас - Съндърланд 0:4
Евертън - Борнемут 6:3
Саутхямптън - Уест Хям 1:3
Уотфорд - Бърнли 2:1
УБА - Стоук Сити 1:0

 


Hull City 2 - 0 Liverpool All Goals in HD by worldfoot

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kireto1232
05.02.2017 16:38

Наистина е много болно ,не знам какво се случва с отбора ни ,но трябва да се стегнем ,да се намери план Б ,вижда се ,че хванаха цаката на играта всеки отбор от по-малките играе на контри срещу нас а защитата ни е потресаваща всяка атака на противника е 90 процентов гол ,просто нямам думи ако не успеем да влезем в топ4 просто ще много лошо и поредния слаб сезон ,още в началото ви казах ,че целта тази година е Топ4 но и някои наши фенове говореха за титла още 10-ти кръг ,малко ме съмнява да останем и в топ4 ако играем така потресаващо ,атаката също е много слаба ,дано ,дано Клоп намери начин отново да ни върне към победите !

Amateur2018
05.02.2017 10:50

Спадът при Ливърпуул наистина е огромен и много ми прилича на престоя на Клоп в БВБ в последната му година. Играеш добре и по едно време така се сгромолясваш, та чак пращат отбора в зоната на изпадащите. Не знам и аз... съблекалните ли изпуска, той ли губи някаква мотивация да ръководи, преуморява ли се от напрежението по това време на годината не знам и аз, но определено Ливърпуул са неузнаваеми. Започнаха наистина много силно и всеки очакваше да са постоянно в борбата за титлата, но те са на път да изгубят дори и шансове за ШЛ в най-скоро време.

sakata_97
04.02.2017 20:48

Жалко,че играх мача за Пуул,засега само те ми бягат,сериозно незнам какво им става,спада е много голям

MaLkO_LuD94
04.02.2017 19:47

Едва ли има някой изненадан Ливърпул е отбор който може да победи всеки и да загуби от всеки *erm* Точно за това никога не са били реален претендент за титлата както и Арсенал и е много възможно един от 2-та ( а може и 2-та ) отбора да е извън топ 4 накрая *erm*

Velichko1914
04.02.2017 19:41

Много се кеф когато МръсниЗайци падат. От няколко кръга все срещу тях играя и съм доста на печалба. Само се чудя как се лъжат буквата та дават такива високи коефициенти на опонентите им.

sensea
04.02.2017 19:39

Мача на хъл бе едно към едно с мача срещу Юнайтед ! Толкова ли Пулци ги мързя да го изгледат и да видят дупките...а те бяха много ! Язък ви за перфектната есен......