Хъл отново не се даде на Юнайтед (видео)

00:04
Хъл отново не се даде на Юнайтед (видео)

Манчестър Юнайтед отново не успя да победи Хъл Сити. След като преди по-малко от седмица тигрите надиграха червените дяволи за Купата на лигата (2:1), тази вечер срещата на "Олд Трафорд" завърши при резултат 0:0.


Домакините бяха по-активният тим през голяма част от мача, но отново имаха проблеми да пробият отбраната на съперника и така и не успяха да пратят топката във вратата. В същото време пък гостите показаха доста стабилна игра в отбрана и чакаха своите шансове на контраатака, като с малко късмет можеха да си тръгнат и стрите точки, ако в 86-ата минута ударът на Лазар Маркович не се бе отбил от гредата.

 

Хъл Сити можеше изненадващо да поведе в резултата в 7-ата минута, когато Хари Магуайър получи чудесно центриране от фаул и стреля с глава отблизо покрай вратата. В ситуацията обаче бе отсъден и фаул. Постепенно Манчестър Юнайтед взе нещата под контрол и зареди положения пред противниковата врата. В 14-ата минута Златан Ибрахимович напредна през центъра и стреля от дистанция, но ударът му бе спасен от вратаря. При последвалия корнер топката е свалена към Маркос Рохо, който с глава стреля над вратата. В 17-ата минута и Дейли Блинд стреля от воле, но над напречната греда. Последва леко затишие, но домакините продължаваха да търсят гола и в 35-ата минута Пол Погба подаде за Златан Ибрахимович на границата на пеналта, но ударът на шведа е твърде слаб и в ръцете на вратаря. В 42-ата минута пък Ибра показа класа и с пета изведе Погба сам срещу вратаря, но и той пропусна златна възможност за откриване на резултата.

 

И втората част започна с натиск на домакините. В 55-ата минута Маркъс Рашфорд получи страхотен дълъг пас зад защитата, но при овладяването загуби равновесие и ударът му не се получи. След това в 59-ата минута при едно разбъркване в пеналта Ибрахимович отправи удар покрай вратата. Нaй-сериозният пропуск в мача дойде в 73-ата минута, когато Крис Смолинг с глава свали за Хуан Мата на далечната греда, испанецът стреля отблизо, но Якупович направи невероятно спасяване и опази вратата си. В търсене на победния гол домакините доста се оголиха в защита и за малко да бъдат наказани. В 86-ата минута Лазар Маркович получи в наказателното поле и от прекрасна позиция нацели гредата. В 90-ата минута пък Абел Ернандес изскочи зад защитата, но се засуети и в крайна сметка отправи доста слаб удар в ръцете на Давид де Хеа. Малко преди края пък Рохо имаше шанс да стреля с лава, но отново Якупович бе на мястото си. а в 95-ата минута и удар на Погба бе спрян от стража на гостите.

 

В крайна сметка мачът завърши без голове и без победител и двата тима прибавиха по точка в актива си. Манчестър Юнайтед запазва 6-ото си място с 42 точки. Хъл Сити пък се отлепи от дъното и вече е 19-ти със 17 спечелени точки.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sensea
02.02.2017 00:56

И последно ...по точното заглавие е " Този път Юнайтед не се даде на Хъл"*beer*

Captain_Vidic
02.02.2017 00:43

Както винаги вратарите на противниковия отбор правят мачът на живота си срещу Юнайтед.. онзи Хийтън на Бърнли извади 500 удара сега тоя смешник и той толкова... сега до края на сезона трябва да се надявам отбора ми да влезе в ТОП 4... все едно съм фен на Лузърките..

Hitchhiker1902
02.02.2017 10:44

Ми... свиквай! Или сменяй отбора! Между другото, "лузърките", след чевърт век без титла пак могат да съберат стотина хиляди на стадион на другия край на света. Ей така, да попеят малко, без надежди за топ4... Юнайтед дали би успял? Точно в такива сезони се отсяват феновете от глорихънтърчетата. Сега е момента да се отлюспиш *wink* А за "затворниците от Торино" - не ги мисли, колега. Те и след 100 години ще са по-велик клуб от "пенсионерите от Лондон". Дори и Конте не може да го промени...

bacardy_breezer
02.02.2017 07:34

Треньора ви е бивш "затворник" от Торино, така че имай малко уважение!

Wolf1
02.02.2017 01:41

Не мисля, че има някакво значение това.*smile*

Chelsea_bs
02.02.2017 01:25

Ти му погледни профила и виж-фен на затворниците от Торино.

Wolf1
02.02.2017 01:06

И другото пич, колелото се върти и от отбор имащ за навик да печели титлата от Премиерлигата, сега къде сме? Вече се радваме на влизане в топ4. Уважавай малко противника, в интерес на истината баш като "Лузърите" сме тръгнали да ставаме, така че не си в позиция да се подиграваш на който и да било!

sensea
02.02.2017 00:50

Безидейна игра ! Не ви е крив вратаря на Хъл , а мърляшкия подход към срещата.Моу ги видя онзи ден как се защитават и не направи нищо различно от предния мач....

MaLkO_LuD94
02.02.2017 00:40

Тези английски отбори с всяка година все по-слаби стават аз чак ги бях пуснал с хендикап *erm* Дано скоро да се съвземат че шоуто в ШЛ не е същото без тях *erm*

deeppurplehaze
02.02.2017 02:40

Бря, ти голям специалист си бил бе *smile* Трябва да издадеш книга "записки по българските сайтове", бестселър ще стане!