Първа среща между ЦСКА и Сувон

16:11
Първа среща между ЦСКА и Сувон

Днес от 17:00 часа ЦСКА София ще изиграе предпоследната си контрола по време на подготвителния лагер в Испания. Съперник е корейският гранд Сувон ФК, който освен две титли на Република Корея има във визитката си и два трофея от Шампионската лига на Азия.

 

В състава на Сувон в момента залагат предимно на местни състезатели, а най-интересното и познато име е Ромео Кастелен, който направи кариера във Фейенорд и Хамбургер. Стамен Белчев ще може да разчита на всички налични футболисти с изключение на Станислав Манолев, който продължава да се готви на индивидуален режим. Има вероятност новото попълнение Кевин Кубемба, който вчера подписа своя договор с ЦСКА, да запише първи минути с червения екип.

 

За корейците срещата с ЦСКА ще е трета контрола по време на тяхната подготовка. До момента те записаха победа над швейцарския Арау и равенство с Динамо Киев. ЦСКА изигра три приятелски срещи, в които армейците постигнаха една победа над Локомотив Москва, едно равенство с Динамо Киев и една загуба от Рубин Казан. В петък е и последната проверка преди завръщането в България, а опонент в нея ще е датският елитен Сьондерийске.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация