Свърши се! Джонатан Кафу се оказа твърде скъп за половин дузина отбори

00:54
Свърши се! Джонатан Кафу се оказа твърде скъп за половин дузина отбори

Английските Лестър Сити, Стоук Сити, Уест Хям Юнайтед и Брайтън & Хоув Албиън са направили късни опити да привлекат аса на Лудогорец Джонатан Кафу. Според британското издание "Sport Witness", поради високата цена на 25-годишния футболист въпросните четири клуба дори не са излезли с официални оферти.  

 

Лацио и Олимпик Лион са били единствените клубове с предложения на масата, но и те са били отрязани от разградчани. Изданието посочва, че Лудогорец иска за бразилското крило около 12 милиона евро, като заинтересованите клубове дори са се доближили до 7-те милиона.  

 

Преди два дни собственикът Кирил Домусчиев заяви, че е много малко вероятно Кафу да бъде продаден през зимата. Договорът на играча с Лудогорец изтича през 2018 година. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kandahar
01.02.2017 21:07

Ако Джордан Роудс струва 10 милиона паунда , Кафу колко трябва да струва???Не си спомням този шотландски боец да е вкарвал голове и чупил кръста на защитници на европейски грандове.Виж лакти и главички в Лига1 и Чемпиъншип не е спестявал.*joking*

futbolista_rs
01.02.2017 13:26

Тук ми е много странно как има капацитети викащи на Домуса лакомия след като нееднократно каза, че не му е зор да го продава. И като го продаде кой ще вземе? Да не мислите, че класните играчи ще се избият да дойдат в БГ ? Вижте лошия опит от ЦСКА и Левски и ще ви стане ясно за какво иде реч.

Sweetspot
01.02.2017 13:05

Отпадат от Копенхаген и цената му пада (защо ? защото мачовете от селската А група или там каквото и е името не могат да му вдигнат класата още и ще седи на едно ниво или на по-ниско), продължават напред в ЛЕ и цената се вдига (тука е ясно защо), това е ясно. ама са много сигурни в Разград, че ще бият

Mikroba120
01.02.2017 12:37

По скоро може да смените заглавието на Свърши се ?!!! Наще бяха много тъпи и ламтяха за повече и накрая го поеха целия

Mikroba120
01.02.2017 12:29

Еми знаех си че така ще стане казах ви аз накрая си остана в Лудогорец ...

stan_the_great
01.02.2017 12:19

Еми така е в съвременния футбол.. нашата страна има слабо вътрешно първенство, оттам и ниска цена на играчите. Кафу има качествата да играе в Англия, ако получава повече шанс ще се впише бързо, дори в Премиърлийг. Но добре, че не го продадоха сега! Лятото цената му няма да падне, дори може и да се увеличи леко при добро представяне на Лудогорец в ЛЕ. Ако отиде в Англия лятото, все някой ще ги извади исканите от Домусчиев пари, а оттам се качва и цената на играча, а знаете каква опция имаше в договора на Кайсара нали? Един сериозен процент от следваща негова продажба отива в касата на Лудогорец- при една доста по-висока негова цена и евентуална продажба, Лудогорец ще намажат поне още 4-5 милиона евро отгоре на сегашната. Домусчиев не е глупав и поставя такива клаузи в договорите, така както правят всички големи отбори(клауза за сериозен процент при бъдеща продажба или възможност за откупуване). Успех срещу Копенхаген и дано Кафу и отбора се развихрят срещу датчаните!

qdReniq
01.02.2017 12:08

Абе всеки път като стане въпрос за футболист от бг се нямат пари тези топ отбори суми от порядъка на5-6 милиона евро ,в този случай 10.А иначе се хвърлят по 30-40-50 милиома за куци и сакато ,но когато е от бг 5 -6 милиона им е прекалено скъпо уууууу

MaLkO_LuD94
01.02.2017 11:00

Писна ми вече от този Кафу що не го продадат и да се свършва *erm* Всеки ден по 3 теми само за него кой го иска кой се натиска и все никой не го взима *erm*

stella_artois
01.02.2017 07:21

Ами мен лично ме е яд на Диего за пропуснатата дузпа, ако беше вкарал всичко ставаше повече от перфектно, но...... кво да се прави и Х-а не е лош резултат, реално увеличихме с още 1 точка преднината си пред втория, което си е много добре за кръг, в който гостуваме на Анфийлд. Колкото до това за Фрабрегас - и аз го харесвам и ми се иска да е титуляр, но нека не се бъркаме на Конте - мисля , че той разбира много повече от всички нас взето заедно и щом така е решил , аз съм съгласен Фабре да влиза и като златна резерва , щом до момента с този състав нещата са в наша полза и си зимаме мачовете - аз съм ок *smile* Честита победа и да се надяваме на добър мач с Арсенал др седмица.

sensea
01.02.2017 01:09

Каква беше поговорката за лакомията !?

Man_Red
01.02.2017 18:52

Що да е лакомия, те не са на зор да го продават

sundza
01.02.2017 10:22

Може и да е дибър мениджмънт - не се продава веднага на всяка цена, а се изчаква още по-добро представяне през пролетта, което ще накара въпросните отбори да си бръкнат в джобовете. Естествено, има го и обратния вариант на срив във формата и тогава и тези пари ще са много, но не мисля, че случая с Кафу ще е такъв. В Лудогорец постоянно доказват, че работят правилно и знаят какво правят. Така че лакомия е последното, което може да се каже в момента.

Bitten
01.02.2017 04:44

Не виждам защо да е лакомия, като може да се каже че е най-добрия им играч и ще бъде от огромна важност за отбора до края на сезона. Алтернативата каква е? Да се продаде за половината от това на което са го оценили и до края на сезона да няма кой да вкарва ?