Студен душ за Арсенал, Уотфорд превзе крепостта на артилеристите (видео)

23:44
Студен душ за Арсенал, Уотфорд превзе крепостта на артилеристите (видео)

Отборът на Арсенал допусна изключително разочароваща загуба с 1:2 като домакин на Уотфорд в мач от 23-ия кръг на английската Висша лига. 

 

Двубоят на стадион "Емирейтс" имаше кошмарно начало за топчиите, след като до 13-ата минута стършелите вече водеха в резултата с 2:0 след бързи голове на Том Клевърли ('10) и Трой Дийни ('13).

 

В 20-ата минута ситуацията за Арсен Венгер и възпитаниците му стана още по-неприятна, след като Аарън Рамзи се контузи и трябваше да напусне терена принудително. Така уелският национал остави мястото си на Алекс Окслейд-Чембърлейн, като до края на първото полувреме домакините така и не успяха да се отърсят от шокиращото стечение на обстоятелствата през първите 30 минути на мача.

 

След почивката футболистите на Арсенал заиграха много по-добре. В 58-ата минута Алекс Аяоби намали изоставането на своя тим, но тласъкът, който той даде на играта на артилеристите, не се оказа достатъчен за нещо повече. По този начин лондончани записаха втора домакинска загуба за сезона след поражението с 3:4 от Ливърпул още в 1-ия кръг и пропуснаха възможността да съкратят преднината на Челси на върха в класирането. 

 

Във временното подреждане Арсенал вече заема 3-о място с 47 точки, колкото има и градският съперник Тотнъм Хотспър, който обаче е с по-добра голова разлика. Уотфорд пък се изкачи до 13-а позиция с 27 точки.

 

Състави:

 

Арсенал - Чех, Монреал, Косчиелни, Мустафи, Паулиста, Рамзи, Коклен, Санчес, Йозил, Аяоби, Жиру; Резерви - Гибс, Перес, Оспина, Уолкът, Осклейд-Чембърлейн, Белерин, Найлс-Мейтлънд

 

Уотфорд - Гомеш, Бритос, Прьодл, Кабул, Каткарт, Капу, Клевърли, Нианг, Бехрами, Янмаат, Дийни; Резерви - Мариапа, Мейсън, Уотсън, Суксес, Дукур, Окака, Арлаускис

 


All Goals HD - Arsenal 1-2 Watford 31.01.2017 HD by Live1Goals

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

spensi
02.02.2017 13:29

Докато не завършим извън топ 4 няма да се оправят нещата, не може винаги да минаваме между капките за топ 4 и да си продължаваме така с години не се взимат мерки

Wolf1
01.02.2017 01:26

Много неочакван резултат, от който трябва да се възползваме! А Вие, фенове на Арсенал сте въоръжени с голямо търпение. Години наред едно и също, вместо да се възползвате, губите нелепо точки. Наистина е жалко за отбор като вашия.

billy_944
01.02.2017 00:43

Интересно ми е какво ще стане ако Венгер се махне и резултатите останат същите?*cigarette*

sundza
01.02.2017 10:27

Голяма част от приходите на клубовете в Англия идват от тупашите се е гърдите фенове. И тая игра се играе колкото за пари, толкова и за тях. Да не забравяме кое е било първото. Иначе - Китай.

sensea
01.02.2017 01:24

Ако ти беше собственик на Арсенал - би ли махнал Венгер ?Всяка година сте в ШЛ, от време на време вземате ФА къп,Парите валят, не харчите ....е....какво повече ? Титли ??? Те са за феновете , да се тупат в гърдите...на собственика и акционерите им трябват пари !!

wengerout
01.02.2017 00:54

Ще се дадат 2 сезона време и ако резултатите са същите, ще се махне и този, който ги постига. След това ако и следващият мениджър има същите резултати и той се маха. В това време се сменят и играчите и се търси максимално добър вариант. В този бизнес място за сантименти няма! Ако един човек не ти носи резултати, то му казваш чао и назначаваш следващия. В момента Венгер стои в Арсенал, или не в момента,а в последните 2,3 сезона, не защото постига нещо, а защото е стоял преди това други 18 години. Реално в последните езони не сме направили нищо. Отпадаме на 1/8 финалите в ШЛ вече колко години, в Англия се правят същите грешки от години, без да има промяна или поне видим опит за такава и едни спечелени ФА купи. Не ги омаловажам, но това не е купа, приоритет на най-големите и идва чак след ВЛ и ШЛ, където сме абсолютни посмешища.

Ivan017
01.02.2017 00:18

В случая Чех нямаше какво да направи за да спре и двата гола според мен, но пък за разлика от него атаката на Арсенал можеше да е по силна, и да успее най малко да си вземе точка от мача. Според мен завършека на този мач и на този между Ливърпул и Челси днес, само показва че Челси стана шампион на Англия още през януари!

sacrefisio
01.02.2017 00:08

И тези хора взимат пари.... на такова ниво с такава защита сме за никъде... нападението не всеки ден има ден , ама с такава защита нямам думи.... жалко , че имаме такъв вратар и не може да се възползваме от него... С такава игра горко ни срещу Челси , а след това идват баварците и кошницата на Венгер е отново пълна, остава да сложи червената шапчица и да попита защо са му големи очите

vlatkyn
31.01.2017 23:58

На шефовете не им трябва титла, достатъчно е само да залагат на коефициенти като Уотфорд.

ARTURO
31.01.2017 23:57

Дано да доживеем,духът от Хайбъри да запълни бездушието от ерата Емирейтс.

sakata_97
31.01.2017 23:55

Докато сме със такова управление и такъв треньор,периода на Ливърпул без титла ще ни се стори малък.Честита титла на Челси,бързо,бързо си решиха титлата,а ние нека си се борим за 4-ката,което явно ни приляга най-много

wengerout
31.01.2017 23:44

След още едно полувреме долу-горе нещата за казване са същите. Отново много смешен и глупав Санчес, който задържа топката прекалено много и отново блед Йозил.
Иуоби се мъчи отново в първите 20тина минутки, после се кротна.
Уолкът си е пишман футболист.
Венгер с абсолютно идиотска смяна да извади Жиру, който ангажираше двамата централни.
По едно време ясно се виждаше как топката бе на фланга, а в наказателното на Уотфорд има 6,7 футболисти в жълто и 0 в червено.
Слаба игра, закономерна загуба, шансове за титлата сме нямали, но ако някой не го е вярвал, е, то днес трябва да го повярва.
Година след година виждаме едно и също, футболистите се менят, някой от тях спечелиха титли с други отбори, величината, която е константа си стои и всеки знае коя е.

wengerout
01.02.2017 00:23

Венгер трябва да се махне задължително, просто задължително. Трябва да се махне напълно от отбора, защото има слухове, че може да остане в клуба, но на друг пост. Ясно е тогава, че пак той ще дърпа конците. Най-вероятно и това ще стане. Ще се даде малка свобода на нов мениджър и процесът ще плавен. Не знам за кога отново чакаме. Радикални промени трябват, както ти си казал. АКО се искат успехи, разбира се. Ако не, положението сега е идеално, защото не се лутаме като Юнайтед или Ливърпул. Трябва да се махне и целият медицински щаб според мен, заедно със Стив Боулд. Него също не го виждам като добър вариант, а за докторчетата да не говорим. И естествено стигаме до частта с парите. Трябва да се пръснат доста пари. Реално погледнато имаме доста играчи, които не стават за отбор, който се бори за титла. И естествено това не е гаранция за успех, вижте Юнайтед. Изхарчиха милиарди и са уж със специалния, а един чеп за зеле не става от тях. Но амбицията е на лице.Вероятно ще побуксуват още, но ще дойде момент, в който ще се върнат и се вижда, че се работи по въпроса. При нас развитие не се вижда никакво. Има голяма вероятност да има сътресения след Венгер, защото реално това е неговият отбор, като не говоря само за играчи,а и за персонал, защото реално той си ги назначава сам, говоря за хората около играчите, разбира се. Има една приказка - по-добре да направиш крачка назад, за да се засилиш. Ние тази крачка много ни е страх да я направим, а да не говорим, че дори не е сигурна. След едно назначаване на някой нов евентуално може и да я има, но аз вярвам, че ще е за добро. Отново казвам, че всичко зависи от целите на тези, които са на върха. Защото знам от реални примери, че хората на върха знаят къде ще бъде отборът им след около 3,4 години. Такива планове винаги са дългосрочни. Има отбори примерно в Чемпиъншип, които знаят, че до 2,3 години със сигурност ще са във ВЛ и то не защото ще имат късмет все някога, а защото се работи по някакъв план. Реално с този човек няма какво по-различно да видим.

Mesut_Ozil11
31.01.2017 23:51

Трябват радикални промени тъпчем на едно и също място вече години.

sacrefisio
31.01.2017 23:42

Поредното розачарование..... Нямам думи просто

komara92
31.01.2017 22:53

За пореден път оставам с убеждение,че Арсенал винаги се дъни срещу подобни отбори,незнайно защо ..

sacrefisio
31.01.2017 22:39

Пак си правим живота труден... така изравнихме от 0-3 до 3-3 вместо да си вземем нормална победа.... сега 0-2 и то в момент в който преки конкуренти играят и титлата се решава ... Сега ако паднем следващия двубой ще е да поздравим бъдещия шампион

ARTURO
31.01.2017 22:31

И тази година "Златен скункс"*surprized*

putopalo
31.01.2017 21:41

Не е ли време за едно хиксче вече?

wengerout
31.01.2017 22:43

Ех, ако можеше и вас да ви позове, ама на...300 милиона и пак не ви зове... Трагично първо полувреме. Габриел е посмешище на този бек не знам какво прави там, добре че Рамзи се контузи, защото за него дори нямам думи. Престъпление е да хвърлиш такъв тъч в средата на терена по този начин, това се учи като си на 12/3 години. Йозил също го няма никакъв, а Санчез отново с неговите глупави изпълнения да задържа топката излишно. Отдавна съм се убедил, че е глупав играч Санчес, колкото и да ме плюете, това е истината. Качествата ги има, но мозък няма, за това не е и в Барса. Жиру напред се мъчи и задържа добре топката със защитници на гърба си, но после на когото и да я даде, топката се бърка. Иуоби и той се мъчи, но не върви изобщо играта. Не знам защо нашите се мъчат да правят по-трудните неща, да подадат на по-далечния или да преминат първо през някой, за да подадат. По-простичко и по-спокойничко, време има със сигурност, нека видим. Нервите трябва да паднат и да не се бърза с всяка атака.

Man7united
31.01.2017 22:08

Направо за загуба си е време. 4-тото ги зове.