Здравков: Максималист съм, ще търсим директно класиране

14:25
Здравков: Максималист съм, ще търсим директно класиране

"Аз съм максималист и колкото и да е трудно винаги съм искал отборите, които ръководя, да печелят и да бъдат колкото се може по-напред в класирането", заяви на пресконференция след изтегления жребий за Европейското първенство за младежи селекционерът на националния ни отбор до 21 години Антони Здравков.

 

България попадна в Група 9 на квалификациите за Евро 2019 в Италия, който ще се проведе в Сан Марино, като съперници на младите ни национали ще бъдат: Люксембург, Казахстан, Франция, Черна Гора и Словения.

 

За футболистите, на които националният селекционер ще разчита, той съобщи: „Имам на бюрото си разширен списък от 39 футболисти, които вече са наблюдавани. С някои от тях се познаваме добре, а с други тепърва ще го направим. Единственото, което ме притеснява е, че малко от тези футболисти взимат участие в А група. Прави се чисто нов отбор и трябва време за сработване. Футболистите трябва да натрупат малко повече мачове в мъжкия футбол, защото от набор 96' и 97' не са толкова много момчетата, които играят в А група, като повечето са в Б".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация