Още един клуб от Висшата лига се включва в борбата за подписа на Кафу

08:40
Още един клуб от Висшата лига се включва в борбата за подписа на Кафу

Нов отбор от Висшата лига на Англия се включи в битката за звездата на Лудогорец Джонатан Кафу. Става въпрос за деветия във временното класиране Стоук Сити.


"Грънчарите" са готови да платят без пазарене исканите от тима от Разград 10 милиона евро. Досега най-настойчиви в интереса си към Кафу бяха от римския Лацио, но те можеха да удовлетворят финансовите претенции на Лудогорец, като първо предлагаха шест милиона евро, които впоследствие повишиха на осем. Още три английски клуба - Лестър, Евертън и Съндърланд, искат в редиците си направилия фурор в Шампионската лига бразилец.


В Стоук Сити имат нужда от агресивен и техничен халф, след като отдадоха под наем в Майнц Боян Къркич. Стоук Сити привлече централен нападател в лицето на Саидо Бераиньо, а разполага на този пост и с футболисти като Арнаутович, Вилфред Бони и Питър Крауч.


"Меридиан Мач"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

scouser_pool
31.01.2017 14:48

Според мен Лудогорец няма да му правят спънки и ако някой по-голям клуб плати 10 милиона ще го пуснат за да не спъват развитието му , но мисля , че това ще стане чак лятото , а не сега по средата на сезона

El_Fenomeno_9
31.01.2017 11:15

Първо не мисля че е най правилно, защото лично аз не вярвам да покаже кой знае колко по добро ниво, второ мисля че е доста досадно с тия спекулации, всички го искат а накрая ще се окаже вземи го ти.... От толкова искащи цената трябва да расте а не да пада???

El_Fenomeno_9
31.01.2017 20:34

Дай боже , но наченките не са такива , предполагам че повече от 8 млн в най - добрия случай няма да му вземат . То и за Ивелин Попов се тиражираха суми от порядъка на 10-12 млн и накрая 4-5 , да речем че Кафу е малко не съвсем много по-добър , но за реално един полусезон силен и то от бг отбор не виждам причини за 10 млн , а по представянето на играча на изглежда да се задава много по-добра форма , предполагам че началото на следващия сезон ще е силен за него , но не и края на този

kabela91
31.01.2017 14:01

Защо да не покаже по-добро ниво дай боже да стигнат колкото може по-напред в лига европа и да покаже че бележи постоянно а не проблясък за 3-4 мача един вид ще видят в него постоянство .

Mikroba120
31.01.2017 10:06

Толкова се говори за Кафу този го иска онзи го иска и според мен накрая ще си остане в Лудогоретц

kabela91
31.01.2017 10:22

На този етап това е най-правилното да остане поне до лятото в Лудогорец , а това , че се говори толкова много това е от страна на нашите медии да имат какво пишат , че нали трябва да покажат какво са работили днеска *beer*