Буфон: Парите са важни, но не могат да ме изкушат

16:55
Буфон: Парите са важни, но не могат да ме изкушат
Най-добрият вратар в света Джанлуиджи Буфон заяви, че никога няма да смени Ювеннтус с Манчестър Сити, въпреки големите пари, които щеше да прибере, ако се бе съгласил да заиграе на "Ийстландс".

Миналият декември стана ясно, че Сити са готови да привлекат стража на "бианконерите", като сделката бе такава, че трансферната сума щеше да бъде 20 милиона паунда, а вратарят щеше да взима невероятните 13 милиона паунда на сезон.

"Аз имам семейство и неща, за които да мисля, така че никога нямаше да отида там, дори да ми бяха удвоили заплатата. С цялото ми уважение към парите, има някои неща, които са безценни. През октомври бях бомбардиран с толкова много оферти от чужбина. Никой не е отричал тези твърдения и аз спрях да мисля за това, което се случваше. Обаче пък си казах: "Дали има някаква истина е тези слухове?". Понякога самите играчи разбират последни за тези неща и аз смятах, че става точно това, така че пожелах да разбера дали е истина и се срещнах с клуба за да видя дали все още разчитат на мен. Исках да съм сигурен, че имаме проект за развитие и да съм наясно дали ще играем във всеки мач за победа, защото ако не играеш с постоянство, нещата загрубяват", коментира Буфон пред италианските медии.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

YAYA
29.08.2009 16:44

Cris_7 никой не е вечен..но все пак малко са вратарите от класата на Буфон !

Cris_7
27.08.2009 22:34

" Най-добрият вратар в света '' *sick* Преди беше вече не е..

Jayfrog
27.08.2009 18:06

Сички така говорят,обаче зависи от много неща,ако утре кризата го хване (примерно казвам) едва ли ше мисли така *wink* , но все пак Буфон е изключителен вратар и в Юве ще е най-добре.Успех *thumb_up*