Уест Хям обяви трансфера на Робърт Снодграс

14:11
Уест Хям обяви трансфера на Робърт Снодграс

Уест Хям Юнайтед оформи трансфера на Робърт Снодграс, който идва от закъсалия във Висшата лига отбор на Хъл Сити за сумата от 10.2 милиона паунда, обявиха чуковете. Атакуващият полузащитник подписва договор за три години и половина и става второто зимно попълнение на отбора след защитника Жозе Фонте от Саутхямптън.

 

"Безкрайно съм щастлив от този трансфер, защото Уест Хям е огромен клуб с невероятни традиции. Това е клуб, който винаги е в разговорите на феновете. Подкрепата към Уест Хaм в последните години е забележителна и всичко това наложи ръководството да търсии нов стадион", заяви шотландския национал.

 

Очакванията са 29-годишният футболист да направи своя дебют за чуковете в сряда в мача с Манчестър Сити от Висшата лига.

 

Мениджърът на Хъл Сити Марко Силва по-рано вчера обяви, че е разочарован от това действие на клуба. "Не искам да губя такъв играч в момент, в който се стремим да се спасим от изпадане. Исках той да остане, но клубът и отборът понякога искат различни неща, заяви Силва.

 

Снудграс има 7 попадения до момента, а още през декември се говореше за негов трансфер. Все пак Хъл Сити му удължи договора с още една година, до юни 2018-а, явно само за по-добра цена при продажбата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация