Официално: Валери Божинов напуска Партизан

08:42
Официално: Валери Божинов напуска Партизан

Българският нападател Валери Божинов официално напуска сръбския Партизан. Решението е взето от треньора на отбора Марко Николич и спортния директор Ивица Илиев. Самият футболист вече е напуснал Сърбия и е заминал в чужбина, но засега не се съобщава дестинацията. Спортният директор е взел решението след консултации с ръководството на Партизан. Договорът на Валери Божинов изтичаше в края на юни, но очевидно обезщетението е добро за черно-белите и те са взели решение за раздяла с българина. Изходът от преговорите в чужбина на Божинов може да стане ясен днес.

 

През последните десетина дни имаше информации за оферти от Азербайджан и Япония, но не е изключено да става въпрос за трета страна. По-рано тази седмица се появиха съобщения, че Валери Божинов е готов да се откаже от всички предишни задължения, както и заплати, които трябва да получи до юни 2017 г. в Партизан.

 

В замяна на това българинът искаше да разтрогне предсрочно договора си с черно-белите заради изгодно предложение от Габала. Клубът от Азербайджан обаче няма намерение да плаща трансферна сума на Партизан, затова Божинов търсеше вариант, който да устройва и двете страни.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Gogata85
28.01.2017 15:31

Хмм интересно решение на гробарите. Божигол може да се лигави всякак в социалните мрежи ама в последната година и половина доста голове отбеляза за Партизан :/

rand0m
28.01.2017 14:25

Ще прави отбор с Владо Гаджев и Тони найка най-вероятно..

MaLkO_LuD94
28.01.2017 10:08

Сега пътува с Асенчо таксито из Европа брояча цъка *lol*

Sweetspot
28.01.2017 09:44

Жалко, дано продължи кариерата си на певец в Гърция