Лестър се добра до преиграване с Дарби (видео)

23:57
Лестър се добра до преиграване с Дарби (видео)

Шампионът на Англия Лестър Сити успя да стигне до равенство 2:2 при гостуването на си Дарби Каунти в среща от турнира ФА къп.


Първият мач от програмата на 4-я кръг от надпреварата се игра под проливния дъжд, изливащ се над "Прайд Парк".


Главен арбитър на двубоя бе Марк Клатънбърг.


"Лисиците" се насладиха на чудесен старт. Още в осмата минута възпитаниците на Клаудио Раниери поведоха в резултата, след като автогол си вкара Дарън Бент.


В 21-та минута обаче, Бент уцели точната врата и изравни. Пет минути преди почивката "овните" осъществиха пълен обрат след попадение на Крейг Брайсън.


Уес Морган бе човекът, който осигури преиграване за Лестър. В 87-та минута Демарай Грей центрира от корнер на първа греда, Морган се измъкна от опеката на Кио и с глава преодоля Скот Карсън.


Секунди по-късно домакините бяха сериозно ощетени. Стив МакЛарън пусна в игра крилото Абдул Камара. С първото си докосване до топката резервата нахлу в наказателното поле на "лисиците" и стреля опасно към вратата, но ударът се спря в ръката на Робърт Хут. Това се случи пред погледа на Клатънбърг, който обаче, незнайно защо, не посочи бялата точка.


Така, Лестър и Дарби ще продължат регионалното си съперничество с преиграване, което ще се играе на стадион "Кингс Пауър".

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация