Левски изживява своето кошмарно Deja vu

11:36
Левски изживява своето кошмарно Deja vu
Отборът на Левски отпадна в последния предварителен кръг на Шампионската лига, след две загуби от унгарския шампион Дебрецен. Първо "сините" загубиха в София с 1:2, а след това и в Будапеща с 0:2. Сега унгарският тим има правото да мери сили с най-добрите европейски отбори в най-престижната клубна надпревара на Стария континент.

Любопитното в случая е, че Дебрецен заема последното място в последната 4-а урна с клубен коефициент от едва 1.633, което го прави и абсолютен аутсайдер в Лигата.

Още по-любопитното обаче е, че Левски отпадна в същата фаза на Шампионската лига само година по-рано от БАТЕ Борисов. Тогава беларуският тим влезе в групите, но имаше най-ниския коефициент от всички 32 отбора там и разбираемо заемаше последното място в последната 4-а урна с 1.760 клубен коефициент.

Ако направим малка съпоставка, ще видим, че отборът на Левски дори се е представил и по-зле от миналогодишния си опит. През миналата година БАТЕ имаше коефициент в европейските клубни турнири от 1.760, а този на Дебрецен в момента е 1.633.

déjà-vu - в превод от френски - вече видяно

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

makata_r
27.08.2009 18:10

Целия мач с ЦСКА не може да се купи. Достатъчно е един футболист от ЦСКА да е купен и готово....
И какво от това ,че баща ти е скаут и какво общо имат скаутите с купуване на мачове и финансите на отбора? *lol* А впрочем я питай баща ти защо Леффски не са разучават съперника добре? Защото една от причините да падате от такива отбори е бедната информация за противниковия отбор.
Просто си махнете розовите очила от очите и признайте, че през последните 3 години затъвате само надолу. Неможе всеки мач да играете добре, но да нямате късмет, съдията да е виновен или условията за игра са били лоши... Пак казвам - във футбола не се гледа владеенето на топката и играта, а головете! *wink* САМО ЦСКАААААА!

des_v24
27.08.2009 17:59

Левски изигра добър мач с много желание в игрчите , но за съжаление с малко технически умения.Унгарците отново показаха как се вкарват голове .Дано много от тренерите които се занимават с деца да са гледали тези мачове и да научат възпитаниците си как да изпълняват подобни удари.Да нямахме късмет с гредата в началото ,но и в останалите минути просто неумение при отбелязване на гол.Незнам защо от ръководството на Левски очакват по-добри игри в ЛЕ.Там ни чакат още по-силни отбори ,ако успеем да запишем един равен ще е супер успех! *sad*

chorbaspor
27.08.2009 17:45

Абе вие сте най-глупавите същества бе "Били купували мачове", "Цялото първенство купено...", дрън-дрън-дрън... Баща ми е скаут в Левски и всеки ден у нас се говори за сутуацията около отбора и досега не съм чул за уреден мач на Левски.. пък и вие нормални ли сте бе...ЦСКА да се уреди да падне....майкоо...да не дава Господ... заради такива като вас да се не раждат хората са измислили презервативите...И кво сега ще почнете "ма ние имаме 3 полуфинала..","Ние сме били Ливърпул"...Ми Левски сигурно не е бил Рейнджърс, не е бил Аякс, не е бил и Барса сигурно...Нещастници завистливи глупави... *evil*

makata_r
27.08.2009 17:40

......друг е въпросът какво ще направите в тези турнири..... Отново ще срамите България пред Европа. Като чуят Леффски, ще казват "Абе тези не бяха ли онези слабаци дето който ги хване ги бие?"

boro68
27.08.2009 16:53

На афффтора на статията мога само да му пожелая в скоро време и ЦСКА след отпадане от унгарски отбор да влезе в Лига Европа .Ние играем евротурнири до нова година!!! А вие???

makata_r
27.08.2009 16:36

Само ще кажа кратко и без злоба - два пъти 1:0 срещу Левркузен и 1:0 срещу Ливърпул ТАМ. Относно преди години как се е стигало до полуфинал щом е толкова лесно защо Леффски не е достигал до там? И може да съм чул за полуфиналите от прадядто на пра баба ми , защото това е нещо велико и винаги ще се говори за него! Отбор без минало не е никакъв отбор. А ЦСКА не е просто отбор - той е МАРКА :] Пожелавам на Леффски да се паднат най-слабите отбори и на ЦСКА и Литекс да се класират. И САМО ЦСКАААА!

joko62
27.08.2009 16:13

БНТ1 предава пряко и онлайн жребия за груповата фаза на Лига Европа
На 28 август (петък) от 14.00 часа БНТ 1 ще предава пряко и онлайн от Монако тегленето на жребия за груповата фаза на "Лига Европа".

Левски, единственият сигурен засега български участник в турнира, вероятно ще бъде поставен в трета урна. При победи на ЦСКА и Литекс над съперниците им в плейофите - Динамо Москва и БАТЕ Борисов, те ще бъдат в четвърта урна заради по-слаб клубен коефициент.

В тегленето на жребия ще участват 48 отбора, разпределени в 12 групи, като
всяка ще включва по четири тима, които ще играят помежду си по две срещи на
разменено гостуване.

Futbulfen
27.08.2009 15:57

makata_r палячоо..а да ти е ясно,че по онова черно-бяло са ти трябвали точно от 3 до 5 мача за да играеш на 1/2 финал. Формата е бил доста по-лесен,а футбола сам по себе си на много по ниско ниво и тогава уви разликата между европейския шампион и нашия клубен първенец определено не е била от Земята до небето както е сега. Не ви ли писна да лежите на стари лаври и да се осланяте на нещо което повечето сте чули от прадядото на прабаба ви.. Левски да не би да не е бил такива отбори бе тиквари .. ? Рейнджърс,Аякс,Барселона.. това говори достатъчно. Недейте да злобеете толкова при положение,че нямате успех от повече от 7 години. Много радост , много злоба и завист тия дни ви се събра , но днес ще празнуваме ние , а утре когато е жребия за Лига Европа ще ядете свински зурли и ще очаквате поредните съпреници на сините в Европа. Ще запалите свещи на Аллах и ще се молите отново да имате повод и желание за живот при евентуална загуба на Левски..червени боклуци 3:0 за Динамо днес!

krisoBG
27.08.2009 15:35

груууух , пак ли чувам грухтене на прасенца тук .. боклуци комунистически земете да спрете с тези дразги и заядливи намеци .. не ви ли писна , а ? гледайте си вашето мизерно отбора , което няма лицензиран стадион и даже .. не ни гледайте нас , ние си берем ядовете , но феновете оставаме верни на клуба , каквото и да стане .. били сме излагали България ... мама ви деба кфо я излагаме - като стигнахме 1/4 финал в Уефа , ли ? изложихме ли я или я прочухме , а ? после като доведохме Барса , Челси и Вердер пак ли я изложихме .. толкова мои познати фенове а Ц(*ка отидоха на тея мачове да видят любимите си отбор (било то Челси или Барса) .. позорили сме ние БГ .. феновете ни не млъкнаха цял мач в Будапеща .. да ви се не види на вас псевдофенчета , дето сигурно не сте ходили ПОВЕЧЕТО на мач на любимия си отбор , само по форумите пишете и вече сте голямата работа .. Дебрецен били слаби аххахахахаха *lol* , унгарският футбол отново се дига , сещате ли се преди кфо страшилище беше , а ? просто беше в криза дълго време , но сега пак се издига .. не случайно и националният им отбор ако не се лъжа са 1-ви в групата си за кфалификациите .. земете млъкнете и вървете в кочината си..

dunavec__
27.08.2009 15:32

Едва ли само 1 отбор купува мачове в България. То е ясно, че и двата ни "гранда" са еднакво слаби и ръководствата им се разбират още в началото на годината как да делят баницата - кой шампион, кой купата и т.н. *wink*

debil
27.08.2009 15:29

съгласен съм с dunavec__ почти изцяло. но мизерният ни футбол няма да се промени докато не спрат купените титли и уреждането на мачове. а всички знаем в БГ кой отбор го прави. то си личи в Европа...

dunavec__
27.08.2009 15:26

Факт е че ЦСКА е достигал с 1 стъпало по напред в евротурнирите, но последния такъв успех е от 1989г. Левски има няколко 1/4 финала и също една велика победа над славния Аякс. Но както се казва не може да се лежи на стари лаври. Трябва постоянно да се доказваш иначе авторитета ти пада. В момента е смешно да се делим когато играем в Европа, защото всичките ни отбори са на изключително ниско ниво и затова всяка точица на български отбор в Европа помага и на останалите да имат по-лек жребии следващия сезон. Не сме на нивото на Англия или Испания, че всеки да вика само за своя отбор и да злорадства срещу местния съперник. Когато стигнем тяхното ниво тогава може да си мерим пишките в Европа...

makata_r
27.08.2009 15:21

За сведение на Futbulfen , ЦСКА е достигал 2 пъти до 1/2 финал на КЕШ и 1 път 1/2 финал в КНК. А какво направиха Леффски като влезнаха в ШЛ? Биха ги като тъпан на сватба. Ние сме били отбори като Ливърпул, Аякс, Нотингам, Барен Мюнхен.... а Леффски какво? От пантивека си падате от отбори, които са по-слаби от вас. Но да оставим историята настрана, защото ЦСКА има много по-велика история от Леффски. Нека се върнем в днешно време.
Вие може и да сте играли по-добре о Дебрецен, но тук се броят головете, а на вас ви набутаха 3 от Халите и то в един и същ ъгъл. Четвъртия си беше по нормален.
ЦСКА завърши 0:0 тук в София. Може да не сме били, но и не допуснахме гол на собствен терен, което е по важното. Такаче Днес и ЦСКА да паднат с 5:0 за мен те са шампиони, защото изпълняват правилно указанията и винаги са били турнирен отбор. Да не говорим че всичко е нови лица и младежи.
И да кажа на всички Леффскари, че има Господ и са ги наказва. То си личи кой купува съдийте и мачовете. И затова ще падате от отбори, като БАТЕ,Жилинаа и Дебрецен.
САМО ЦСКА!

omonigotemile
27.08.2009 15:19

Форумни хулиганчета какво само се храните едни други. Като сте толкова смели нека цесекарите да отидат пред Герена и да крещят против Левски и да кажат всичко това което са написали, а левскарите после на свой ред в Борисовата. Да ви видим. Сигурен съм че 90% от вас ще се насерат пред стадиона на съперниковия отбор и ще станат големи патриоти... Аман от простаци. Всеки е много смел пред монитора... Успех днес на цска и литекс, дано да имаме 3 отбора в групите. Аз лично ще гледам мачовете и ще стискам палци на българите, нищо че съм от Левски. Не съм глупак че да не съм разбрал че победа на бг отбор означава пари,чест и точки за коефициента на ДЪРЖАВАТА НИ-НАШАТА РОДИНА!!

XyqT
27.08.2009 15:17

Аз не разбирам толкова ли сте тъпи, че да сравнявате Дебрецен с Жилина, Тампере и БАТЕ ?!

debil
27.08.2009 15:16

Futbulfen и всички останали говедца, вие трябва да се благодарите на един единствен отбор, че въобще помирисахте квалификации за шампионска лига последните две години - на ЦСКА и по-скоро на сашо апашо. защото ако не бяха те не ние, а вие НИКОГА няма да помиришете ШЛ!!! и този другия Kartelat_medlin все едно и също знае - ще дойде 19 и ще видите. да, наистина чакам с интерес 19 и тогава "ще видим"... а съм абсолютно съгласен, че Дебрецен е 1000 пъти по-силен от леWCки във всяко едно отношение. и загубите бяха повече от логични. а това, че сте играли по-добре в Унгария - самозаблуждавайте се, аз съм доволен. само загубеняци се радват на загуба от 2:0. да ви е честита!!! между другото на мен и ЦСКА не ми хареса първият мач с Динамо, дано довечера играем по-добре, защото аз, като всеки нормален човек (разбирай цесекар) няма да съм доволен на "почетна" загуба, независимо от играта. а Динамо е класи над Дебрецен.... НАПРЕД АРМЕЙЦИ!!!

TigerJK
27.08.2009 15:06

Kartelat_medlin ми гледах го специално втория мач и с баща ми много се смяхме *wink* в защита трагедия всеки тръгва с гъза напреде, да не би случайно да го ударят в кайсиите, че после ня може да чука чалга певиците :> вратарчето никво чувство за пласиране при положение че пред него имаше по 4-5 човека от неговия отбор той излиза на по метър-два пред гол линията и го прехвърлят като мишок.. а да не говорим нападателите че или не могат да оцелят топката, или вратата *joking* кво да ти кажа, после Батков да ми се изказва, че "И БАРСЕЛОНА НЕ НАДИГРАВАТ ТАКА" .. чакай малко тоя ква игра мисли че играят, важни са головете, а в Левски нещо липсват, чух че и първия мач е имало някви нечувани пропуски на празна врата не могат да оцелят топката *lol*

dunavec__
27.08.2009 15:04

Не мога да разбера какво толкова се плюе Левски при положение, че те с 2-та си силни сезона 2005 и 2006г. си оправиха коефициента за 5 години напред поне до 2011г. Т.е. можеха да си позволят поне 3 нулеви сезона... досега направиха издънките 2007г. и 2008г. и имат резерв за още 1 година нищо да не направят и пак коефициента им ще е по-голям от този на ЦСКА и Литекс. *wink*
Разбира се феновете искат всяка година да е успешна и да се играе до пролетта в Европа ама това няма как да стане предвид ниското ниво на българския клубен футбол. Освен това Левски в Лига Европа има 100 пъти по-голям шанс да направи добър коефициент, отколкото в групите на ШЛ, където неминуемо щеше да е боксовата круша. Така че нека се погледне от добрата страна на нещата... дано и другите 2 бг отбора се класират за да си осигурим по-леки съперници в следващите години.

goshandar
27.08.2009 14:34

гадно иска6е ми се да ги гледам в 6ампионската лига *sad*

Kartelat_medlin
27.08.2009 13:54

TigerJK, е така като кажеш и направо ми идва да ти тегла една майна...... ти гледа ли мача бе??? ако си го гледал няма да ми говориш за играта на ЛЕВСКИ *smile* leketoo, биете се ама вие... дрогирате се-пак вие.... ясно ли ти е бе ЛЕКЕ *wink* *wonder* не ние влезнахме и счупихме на Ловеч стадиона *joking* ПАК ЩЕ СЕ ПОКРИЕТЕ СПОКО..... като дойде19 ще пеете друга песен

TigerJK
27.08.2009 13:44

хаха то с тая игра и Левски няма да го премине 1/8 финал в ЛЕ

Futbulfen
27.08.2009 13:37

Не е случаино , че всеки път се коментира играта и съперниците на Левски в евротурнирите .. и не само в България,но и в другите страни е така.Обръща се много внимание на най-великия отбор и темите пращят от прасета , пловдивчани и тем подобни .. На червените боклуци им е достатъчно болно и криво , че толкова години не могат да видят нещо повечко в Европа от отборчето си , че се занимават само с провалите на Левски. Впрочем за какъв провал говориме бе свине..за какъв? С какво даден български отбор е нещо повече от унгарския шампион..?! С базите ли , със стадионите ли с какво бе?! Провал е бих казал ваща жалка история.. и това , че ц(*ка никога няма да помирише 1/8 финал в лига Европа , а камоли някакво участие в ШЛ..НИКОГА!!! Не знам за какви се мислите , но сте смешни и днес както винаги ще се простите с Европа и пак ще ни гледате по телевизията и ще се молите на вашия Аллах за поредна загуба на Левски .. жалки свине

TigerJK
27.08.2009 12:53

провал е, за хората които са си фантазирали, че Левски ще бие. За реалистите си е съвсем нормално *wink*

omonigotemile
27.08.2009 12:50

Митака прав си, ама цесекарите само се опитват да ни изкарат колкто се може по-зле. Странно щом сме толкова зле защо в ранглистата на уефа сме най-напред от бг отборите (с 34-35 позиции пред "евробоеца" цска) и имаме рейтинс с над 10 по-висок от цска... А за унгарците вижте какъв стадион има в Унгария- 35000, на два етажа, вижте какви играчи играят в Дебрецен-който е истински хегемон в Унгария. Къде сме тръгнали да се смятаме за фаворити... Ама то цесекарите са така-само на стари лаври-каквото е било в миналото, който си е изградил име на "евробоец". Всички други са трактористи, смешници, аматиори и т.н. То затова цесекарите си подкрепят ливърпул, те са големите в Англия. Челси и Ман са смешници, вижте в миналото кой е отборът (ирония за чорбарите които няма да разберат *wink*)

mitaka88_bg
27.08.2009 12:36

Аз не виждам провал.Вие не разбрахте ли,че клубните ни отбори са закашмер.Националния също.Ние сме по-зле на клубно ниво от Кипър,Унгария,Австрия, Сърбия,Молдова и тем подобни.То срещу азерите си пролича,че работата е много зле.Според мене провал може да се каже ако бг отбор падне от футболни джуджета като Андора и Малта.Тов за мене не е провал,а напълно логично нещо.

Kalinho
27.08.2009 12:33

не бързайте толкова рано да ни отписвате . Левски го е доказал, че винаги може да направи нещо хубаво и сериозно в Европа. Има време да докажат играчите, какво могат. А за феновете са много повече и много по верни от колкото на всикчи бг отбори. Видя се и в Унгария феновете на Левски не спраха да подкрепят отбора дори и при негативния резултат. Нещо което други фенове никога няма да направят.

idol_bg
27.08.2009 12:18

omonigotemile....Това за публиката дето го каза,е напълно вярно.Но някак си не виждам скоро Левски да повторят представянето си от преди 3-4 години.Просто с този начин на работа,няма как да стане.Максимума на сините в момента е този който видяхме на мача в Унгария.Просто повече от това ...не могат.А съм сигурен че дори сега в групите на Лига Европа,Левски ще има доста по сериозни противници от Дебрецен.За да се повторят тогавашните успехи трябва да се работи мащабно и с мисъл за следващите 2-3 сезона.А не след всеки провал да се сменя спортно-техническия щаб и половината отбор.

vanhio
27.08.2009 12:15

Ама точно ТОЗИ сезон 1/4 даже и по-далече... Това е точната прогноза на човек със прякор - ТЕМИЛЕ !!! ХАХАахАХАХХАХАХА !!!!

leketoo
27.08.2009 12:15

Омониго, ти къде я видя тази публика бе? Всеки мач се бият, пияни са и се боцкат! Ако не правят това са с друг цвят на кожата и им викаме МАНГАЛИ! Скоро ще дочакате един гол в Европа, защото с този смешен отбор, който го бие, който го хване, няма как да стане. ИДИОТ! То не беше Тампере, БАТЕ, Жилина, Дербецен и всякакви други адски смешни отбори, който ги търсим на картата. Жалки сте! Дано по-скоро ви закрият като клуб *sick*

omonigotemile
27.08.2009 12:06

Левски има най-великата публика! Дори след подобни провали стадион Георги Аспарухов отново ще е пълен и скоро пак ще дочакаме евроуспехи като 1/4 финал в Уефа и влизане в ШЛ. Защо не още този сезон да играем за трети път напролет в евротурнирите този век (справка цска никога не го е правил). Така че ице скрий се някъде *wink*

Ice1
27.08.2009 12:02

Хахахха, златен скункс за Батков, сега това...голям майтап с тия Левски последните три години...направо вече ми е жал за тия мизерници феновете им...нищо, ае в Лига Европа поне гол да вкарате *lol*