Челси надцаква Юнайтед за шведски национал

14:52
Челси надцаква Юнайтед за шведски национал

Ръководството Челси ще се опита да привлече през лятото централният бранител на Бенфика Виктор Линдельоф, който бе считан за сигурно ново попълнение на Манчестър Юнайтед.


Трансферът на шведа на "Олд Трафорд" засега се отлага за след края на сезона, от което смята да се възползва мениджърът на лондончани Антонио Конте.


Интерес към 22-годишния Линдельоф проявява и Интер. Предполага се, че Бенфика ще търси около 40 милиона паунда за талантливия централен защитник.

 

Увеличаването на броя на кандидатите ще даде възможност на португалския клуб, който има финансови затруднения, да измъкне по-висока трансферна сума.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

simeon_1994
24.01.2017 23:03

Няма логика да идва в Челси. Имаме Зума,Кристенсен,който се завръща догодина,Аке и тримата от които са на приблизително същата възраст,а също така Луиз има със сигурност още опоне 2-3 години на високо ниво. Така че имаме 4 ма сигурни защитници плюс евентуално Кейхил и Азпиликуета,когато се наложи,това момче ще има да търка пейката,дори и там не е сигурно дали ще има сигурно място за него.

ghoster123
25.01.2017 13:11

Същата история и при нас ще е резерва, а и кога е бил считан за сигурен трансфер, аз лично не съм видял официално лице на Юнайтед да казва, да ще го вземем тия Медии прекаляват много..

Kalinho
24.01.2017 19:36

Гледал съм го няколко пъти и не ми прави чак такова впечетление. Поредния прехвален играч за които ще се изсипят едни огромни суми.

Ivan017
24.01.2017 22:40

Абсолютно съгласен съм с теб. Момчето си играе много добре в защита, но наитина не е чак толкова солиден бранител в момента, но на неговата възраст той си има време за подобрение.