Мейсън е в стабилно състояние след тежкия сблъсък с Кейхил (видео)

08:50
Мейсън е в стабилно състояние след тежкия сблъсък с Кейхил (видео)

Полузащитникът на Хъл Сити Райън Мейсън е в стабилно състояние след получен кръвоизлив в мозъка, съобщава ексклузивно британското издание "Мирър".

 

25-годишният футболист получи фрактура на черепа в двубоя с Челси (0:2) на "Стамфорд Бридж" след тежък сблъсък глава в глава със защитника на домакините Гари Кейхил. Мейсън остана да лежи на терена пет минути, след което бе изнесен на носилка и закаран в болница, където е претърпял спешна операция. Първото полувреме на мача бе продължено с 9 минути.

 

"Клубът може да потвърди, че Райън Мейсън получи фрактура на черепа този следобед в мача с Челси. Той бе откаран в болница, където претърпя операция. Райън е в стабилно състояние и се очаква да остане в болницата няколко дни. Всички в клуба благодарят за бързите грижи за Райън в спешното отделение и неврохирургията на болницата "Сейнт Мери"", се казва в официалното изявление на Хъл Сити за инцидента.

 

Гари Кейхил сподели, че се надява на бързо възстановяване на Мейсън, а от името на Челси Антонио Конте също отправи пожелания към халфа.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bitten
24.01.2017 04:09

Да не кажете после че мога само да критикувам. Браво, че сменихте заглавието.

Red_Till_Dead
23.01.2017 19:07

Ужас , дано бързо да се възстанови момчето... Не знам обаче защо обиждате Кейхил , да удара беше много тежък , но не беше умишлен , за жалост във футбола има и такива инциденти...

Kireto1232
23.01.2017 17:17

Ей много се радвам ,дано всичко е наред с Мейсън и скоро отново да е на терена *wink*

ub7
23.01.2017 14:20

много лошо се удариха.... дано всичко е наред с момчето. кейхил е дърво но не е виновен. просто е футбол и понякога стават мн сериозни контузии при борба за топката.

pesholudiq
23.01.2017 13:23

Хареса ми как всички фенове на Челси го изпратиха с аплодисменти на крака. Въпреки, че е бивш играч на Тотнъм, няма омраза към другите играчи. А и също ми направи впечатление, че в интервюто след мача, запитан за победата Фабрегас казва: "Преди всичко искам от мое име и от името на целия отбор да пожелаем бързо възстановяване на Мейсън." Антонио Конте реагира по същия начин. Това е, което прави футбола красив, а не селски изцепки на отбори като Сити в края на мачовете ...

CFCLondon
23.01.2017 20:38

Съгласен съм. Но ги разбирам понякога играчите /независимо за кой отбор става на въпрос/. Просто понякога целия адреналин, емоция, нерви и тн взимат връх, все пак са човешки същества. Не адмирирам, селските прояви, умишлените влизания, бутания, душене, хапене и тн... но в някаква степен ги разбирам защо се проявяват.

Hazarddddd
23.01.2017 12:57

Ударът беше ужасен. Добре че всичко е наред с Мейсън. Сега остава да му пожелаем да се възстанови възможно най-бързо! А що се отнася до Кейхил, той няма за какво да бъде наказан. Това си е чисто и просто инцидент.

Chelsea86
23.01.2017 12:47

Много неприятен инцидент се получи. Бързо възтановяване и завръщане в игра му пожелавам.

Wolf1
23.01.2017 11:37

Търси се сензация и повече "кликвания" пичове. Жалкото е, че с точно такива новини го правят. Иначе бързо възстановяване на Мейсън!