Нов бразилски кавалер за \"Старата госпожа\"

09:53
Нов бразилски кавалер за \"Старата госпожа\"
Рафиня днес ще бъде оповестен като ново попълнение на италианския гранд Ювентус, съобщава "Спортмедиясет". Двата тима са се разбрали за трансферна сума от 8 милиона евро за десния бек на Шалке 04, който вече бил в Торино и се очаква в следващите часове да мине медицински прегледи.

"Бианконерите" отдавна имат проблеми в дясната зона на отбраната си, където Джонатан Дзебина е постоянно контузен, а Зденек Григера често издъхва срещу по-бързи и технични съперници.

Рафиня е считан за наследника на Кафу в родината си и ще бъде третият бразилец след Диего и Фелипе Мело, който се присъединява към кавалерите на "Старата госпожа".

Според медиите в Италия, Рафиня няма да е последното ново попълнение на Юве до края на август. Предполага се, че следващия понеделник в Торино ще акостира и Фабио Гросо от Лион.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

josephbg
27.08.2009 17:05

Ювентус направиха много добра селекция през лятото, най-добри попълнения от всички европейски грандове. В комбинация с младите таланти и опитните футболисти в тима си мисля, че ще бъде доста по-лек пътя към титлата този сезон.

Kalinho
27.08.2009 11:37

Юве ако успеят да се сработят ще мачкат тоя сезон всемат точно играчи каквито им трябват и то все класни. На фона на отбора който сглобиха и това което имат конкурентите им в Европа нищо чудно да станат шампиони и поне полуфинал в ШЛ *smile*

neveragain
27.08.2009 10:47

те пък тия ще ги съберат всичките боклуци в един отбор