Челси дръпна още повече на върха след победа над Хъл Сити (видео)

20:41
Челси дръпна още повече на върха след победа над Хъл Сити (видео)

Отборът на Челси увеличи аванса си на върха в класирането на Висшата лига на Англия на 8 точки, след резонен домакински успех с 2:0 срещу Хъл Сити.

 

Завърналият се в състава на сините бразилец с испански паспорт Диего Коща откри резултата в седмата минута на добавеното допълнително време към първото полувреме. Даденото от съдията дълго продължение се дължеше на сериозно забавяне на играта в 15-ата минута, когато Гари Кейхил и Райън Мейсън се сблъскаха глава в глава, вторият от които напусна терена принудително на носилка с кислородна маска.

 

През втората част на двубоя възпитаниците на Антонио Конте не срещнаха сериозна съпротива от тигрите, като крайният резултат бе оформен в 81-ата минута. Второто попадение бе дело на централния бранител Кейхил.

 

Така Челси вече има 55 точки на върха, а Хъл Сити остава на предпоследната 19-а позиция с 16.

 


All Goals & highlights HD - Chelsea 2-0 Hull... by Live1Goals

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Icarus
23.01.2017 02:20

И последно от мен, нямам нищо против Арсенал, както би изглеждало за човек, който ми прочете коментарите, но просто ти си уникално плосък индивид, който ме накара да изглеждам пристрастен(не че не съм) до неприятна степен.

sacrefisio
23.01.2017 01:39

Честита победа . Надявам се следващите 2 мача да ви честитим 2 загуби. Иначе интригата за титлата намалява драстично . Иначе за съдийството - и на мен не ми е приятно когато някой отбор бие със съдийска подкрепа , гонят се играчи във важни моменти , дуспи , фалове , картони . Видеоповторенията ще се вкарат въпроса е кога. Примерно могат да последват тениса по 3 повторения (макар , че биха били много) , във футбола 1-2 повторения са достатъчни

wengerout
23.01.2017 00:58

Между другото не знам до колко е официално, но го видях на някои места, а и има туитове за това, но Мейсън се бори за живота си след сблъсъка с Кейхил по тези данни.
Дано всичко е наред с него, защото това ще е ужасна трагедия.
Ако някой намери нещо повече, нека сподели.

EdgarYY
23.01.2017 01:10

Май е добре след операцията която е претърпял в BBC пише ,че е в стабилно състояние и се очаква да се оправи.Наистина много кофти инцидент

EdgarYY
23.01.2017 00:49

Колкото Ман Ютд не са най-големия клуб в англия толкова и Арсенал не са по големия клуб от Челси.

Icarus
23.01.2017 00:12

До коментар [@comment 1948134] от [@user EdgarYY]:

Очевидно гледаш футбол от вчера или си живееш в няква фантазия. Защото съдийските тесли и грешки са част от футбола и винаги са били. Тва че един мач се случи да свирят в твое положение, не значи че това се случва всички мачове и всичко е въпрос на късмет *lol* ... Можеше да се свири дузпа там, аз лично на пръв поглед като го видях си помислих абсурд, а това е видял и съдията без повторения. Както и да е. Гледал съм всички мачове на Челси и мога смело да кажа, че съдийските грешки и решения в наша полза са балансирани, както и с всеки друг отбор на света. Просто мисли малко преди да пишеш и не си изкарвай разочарованието/завистта или квото в наще статии, защото Челси заслужава да е шампион най-много от всички и това е факт.

Barca_BG
23.01.2017 00:02

До коментар [@comment 1948179] от [@user CFC_H_A_Z_A_R_D]:

Приятел във всички кометари които съм ти чел сипеш помия по Сити. Имай малко уважение към противниковите отбори, че вече е досадно човек да чете едно и също. И аз не харесвам Реал, (което не значи, че не ги уважавам) но не съм тръгнал да пиша простотии във всяка тема по техен адрес.

CFC_H_A_Z_A_R_D
23.01.2017 00:00

До коментар [@comment 1948215] от [@user ManCity4ever]:

Да не те сърби някъде,че да искаш да се крия?*wonder*
Казах,че прекалих обаче няма да се извинявам за неща които са самата истина за вас.А мнението на тоя под тебе не ме интересува особено.*beer*
Айде със здраве!!!

Hazarddddd
22.01.2017 22:51

До коментар [@comment 1948192] от [@user CFC_H_A_Z_A_R_D]:

Братле малко прекаляваш. Разбирам мразиш Сити, повярвай ми и аз мразя Юнайтед не по-малко, но все пак трябва да се сдържаме, защото се получават безсмислени спорове.*smile*

CFC_H_A_Z_A_R_D
22.01.2017 22:56

Знам олях се малко този път.*beer*

EdgarYY
22.01.2017 22:50

До коментар [@comment 1948191] от [@user pesholudiq]:

Не написах за него защото го изпуснах на повторенията видях ситуацията и да нямаше засада.А до това колко съм комплексиран понеже съм фен на Арсенал.Спокойно не се притеснявай като гледам от няколко сезона Абрамович ви е спрял кранчето и като замине поколението изкуствения отбор си заминава към средата на таблицата недей бери грижа на Арсенал.Арсенал са били и ще бъдат и занапред по голям клуб от Челси.Идва момента в който всички отбори имат пари и си заминавате.

pesholudiq
23.01.2017 01:48

Абрамович не е "спрял кранчето", просто клубът мина към по-различна трансферна политика. Продава и купува. От сезон 12/13 само Тотнъм и Ливърпул имат по-малък разход от Челси. Челси продава умно, мой човек, за две резерви отбора взе около 85 млн. паунда преди 2 години, 52 млн. паунда за Оскар (друга резерва), отбора продава и купува умно, вече не се наливат луди пари само за един играч. А и както спомена някой по-долу: Челси е топ клуп и дори без Абрамович, ще може да се издържа сам. Отбора е на 10 място в класирането на ФИФА (на първо място от англииските отбори), а до преди около 2 години бяха на 4-то след само Реал, Барса и Байерн. Така че вие си се радвайте на историята и гледайте как ние градим нашата *wink*

Icarus
23.01.2017 01:35

Не знам къде си тръгнал да ми говориш за структурирането ли кво било, като сам не можеш да напишеш с"Ф"ера *lol* *lol* За кво говорим братле, аз съм завършил уни в Англия и повярвай ми достатъчно съм структурирал там. Не ми е жизненоважно да ти докажа кой прав, кой крив, затва и не съм си "структурирал" мнението според твоите високи стандарти.

Icarus
23.01.2017 01:26

И въпреки всичко, Челси е по-добрия отбор в момента, a 4рсенал знаем къде ще са накрая.

Teemo
23.01.2017 01:20

Принципно е смешно да се спори кой е по-велик и по-голям, но поне не извъртай нещата. Челси е на 4 място в топ 5 на отборите с най-много фенове в света. А по-големия стадион не значи автоматично повече фенове от останалите. До няколко години Челси ще има стадион за над 60 хил. зрители и ако следваме твоята логика, а Челси направят стадион с една седалка повече от Арсенал това би трябвало да означава, че имат повече фенове и са ПО-ГОЛЯМ КЛУБ. Не, че според анкетата на ФИФА от 2014г. не ви водят с няколко милиона. *wink* Какво ще стане след Абрамович е прекалено рано да говорим. Според мен още дълги години ще ви мъчи във ВЛ. *cool*

EdgarYY
23.01.2017 00:45

Само като си видиш как си структурираш аргумента и ти става ясно колко разбираш от футбол и знаеш как са структурирани отборите или имаш някакви познания в сверата.Арсенал може да имат по богати собственици ,но отбора се издържа от приходи нито стотинка не вложена в него от тези собственици -->Като си заминат клубът ще продължада се издържа и няма да има финансови затруднения.5-10 статий назад бях постнал колко пари харчат различните отбори и Арсенал харчат най-малко говори ми за европейски футбол като не можете да се класирате за ШЛ даже.Честито водите с 8 точки сезонът не е свършил до колкото знам.Арсенал имат повече титли по голям стадион по голяма посещаемост повече фенове.ПО ГОЛЯМ КЛУБ.Имате ШЛ браво и Вила имат и Нотингам Форест имат.Никъде не съм казал ,че този сезон Челси са по слабия отбор вие почнахте да се перчите наляво надясно.Какво пиша изобщо на фен на РМ/Челси.

Icarus
23.01.2017 00:31

То си личи или си някво хлапе дет не разбира от футбол или пълен филмар... Първо - Арсенал разполагат с повече пари от Челси - имат по-богати собственици. Второ - Челси и Арсенал харчат еднакви пари през последните 5-10 години. Челси в момента просто са по-добрия отбор. И това е единственото, което има значение *lol* Не виждам как "величието" на Арсенал им помага през този сезон *lol* Разбирам, че като няма за какво да се хванеш, след като водим с толкова точки и играем по-добре, ти се налага да се обръщаш към "великата" история на Арсенал, което е супер смешно, защото реално нито имате ШЛ, ЛЕ. Имате повече ВЛ, ама последната от кога ви е ? Това какво ти говори като цяло ?? И като спрат парите, нали знаеш, че Челси вече е топ клуб в света, все някой друг ще го купи и т.н, топ 6 в света е по приходи и мога да продължа ама няма смисъл. Информирай се преди да пишеш.

CFC_H_A_Z_A_R_D
22.01.2017 22:54

Всъщност и без него клуба през годините заработи достатъчно много.Така,че и без него можем да се оправяме.И освен това времето когато всички отбори имат пари дойде преди около 2,3 години.Арсенал без съмнение е по-големия отбор като цяло.Но например в Европа историята ни е по-богата от вашата докато в Англия е обратното.

BlueFan1905
22.01.2017 22:13

До коментар [@comment 1948183] от [@user CFC_H_A_Z_A_R_D]:

Къде ги слагаш тея да минат групите на ЛЕ като те дори няма и да се класират за тама...С тая игра с измислиния им ГУАРДИОЛА са за никаде нали много искаха !

Chelsea86
22.01.2017 21:25

Много важна победа за нас преди мачовете с Ливърпул и Арсенал, а същото и след грешките на голяма част от преследвачите. Да ни е честита. От играта не съм особено доволен, но предвид предстоящите мачове може би играчите са излезли с мисъл за тях. Трябва да поздравим Хъл Сити за играта, която показаха срещу нас. Не беше никак лек мач и за двата отбора, като на нас ни спестиха чиста дузпа. Съдийството отново не беше на ниво, но това не е никаква изнената за никой през този сезон.

Hazarddddd
22.01.2017 20:57

Рутинна победа, точно както се надявах преди мачовете с Ливърпул и Арсенал. Друг е въпроса, че можеше да не е толкова рутинна ако бяха свирили дузпата за Хъл, но пък и ние можеше да водим с повече преди това. Фабрегас отново с ключова роля за това да са ни спокойни последните минути. Преди да влезе Педро беше този, който изпълняваше корнери и фалове и резултатът беше кръгла 0. Влезе Фабрегас и след първото центриране гол... Не че обвинявам Педро за нещо (все пак неговата роля не е тази), но очевидно ни трябва Фабрегас (или поне в този мач), защото имаше много центрирания без резултат. Но след като бием наред не мога да се оплаквам от Конте. Като гледам Фабрегас си върши отлично работата влизайки от пейката.*joking*

komara92
22.01.2017 20:52

Не ми хареса играта днес..Срещу такива отбори,които играят толкова сгъстено отзад трябва да играе Фабрегас на мястото на Матич.Уилиан също трябва да играе,вместо Моузес според мен,но КОнте си знае разбира се.Честита ни победа все пак!

cfc93
22.01.2017 20:37

Честита победа, за мен днеска мн от играчите играха под възможностите си, но важна е победата. Иначе чиста дузпа за Хъл, този Алонсо си спомням, че вече втори път ги прави тези дърварски изпълнения в наказателнот, няма нарушение при първия гол онзи пада, когато видя, че губи контрола върху топката а и тя отиде в негова съотборник следователно това положение си е чист смях , дузпата на Педро е по-лека от тази за Хъл, но може да се даде.

varvarin86
22.01.2017 20:22

Шампиона е ясен пичове,само се чудя как още има хора,които си мислят че Челси няма да е шампион...Още по Коледа беше ясно кой ще е новият шампион!

ponchini
22.01.2017 21:09

Заблудения си ти! Не случайно футболът е толкова интересна игра, защото е много често непредвидима. Да, твърде вероятно е да станат шампиони, но какви ли не неща сме виждали във футбола, та една загубена титла било и то с 8 точки преднина на този етап, няма да ме изненада толкова!

Chelsea_bs
22.01.2017 19:58

Като Дийн беше понижен да свири в Чемпиъншип, трябваше и мачът да се преиграе между Юнайтед и Уест Хям, ама ФА няма да си вкара автогол.

Chelsea_bs
22.01.2017 20:02

Еми добро утро бе пич. Нали трябва да има пари от тв права и залагания. Казах ти го преди малко.

EdgarYY
22.01.2017 20:01

Колко неща трябва да станат той Дийн никой не защо свири в Вишата лига.21век сме малко модерни технологий да се вкарат като повторения за дузпи/червени картони да ги наказват след мачовете за симулаций да видим дали ще има тея пародий ама как да го направят то тея циркове докарват още зрители.

Chelsea_bs
22.01.2017 19:56

Не знам какво се чудите-всичко си е за залаганията и тв правата. Иначе интересът ще спадне неимоверно, ако ги няма тези тъпотии на съдиите и ФА.

Chelsea_bs
22.01.2017 19:55

До коментар [@comment 1948134] от [@user EdgarYY]:

А за измислената дузпа на Арсенал???? Където имаше засада?????? Вечно 4-ти.

sensea
22.01.2017 20:13

Знам ...наистина е гадничко....

EdgarYY
22.01.2017 20:06

Защото съм и фен на даден отбор когато губиш точки заради съдийте боли много.Забавляваш се когато мача е без значение за теб.

sensea
22.01.2017 20:05

Та нали футбола е забавление ....щом се забавляваш защо се пениш ?

Ginekologaa
22.01.2017 20:04

Така е доста грешки правят съдиите в Англия

EdgarYY
22.01.2017 20:02

Пародия какво е Англия и съдий всеки мач може да гледаш и да се забавляваш

Ginekologaa
22.01.2017 20:01

Отмениха чист гол на Коща и Дейвис бе за 2ри жълт това какво е а?

EdgarYY
22.01.2017 19:56

До колкото помня първото полувреме имаше 100%-това дузпа срещу Мустафи която не свириха.Имаше засада ,но там не е до главния садия до страничния.

nph7tisho
22.01.2017 19:54

Съдиите в Англия са неадекватни в всеки мач и кръг.

Ginekologaa
22.01.2017 19:52

До коментар [@comment 1948134] от [@user EdgarYY]:

Ахаха онзи си легна сам бе едвам го докоснаха и фала срещу Педро е за жълт

sensea
22.01.2017 19:47

Хм , като нищо можеше да свири дузпа....

EdgarYY
22.01.2017 19:46

Айде чистата дузпа пак не е свирена.За пореден път време е да почнат да вкарват повторения в такива важни моменти.

pesholudiq
22.01.2017 19:27

Съдията супер неадекватен, оня келеш дърпа Коста и накрая фал за тях ???? Засадата на Коста ??? Бутането срещу Педро ??? Без коментар. Харесва ми това, че отбора играе приятен футбол и всеки от играчите е наясно с това, което се изисква от него, няма дезориентирани действия, пас и веднага тргъване на скорост, отделно разиграванията, имаше някой много, много приятни разигравания, който за съжаление бяха прекъснати в последния момент.. Жалко, че няма да мога да гледам второто полувреме, но се надявам на същата игра.

cfc93
22.01.2017 19:26

Браво на Коста, имам чувство, че му направиха лека услуга като го ядосаха леко с оня смешен фал в нападения, когати си я взе чисто

cfc93
22.01.2017 18:48

Ауч много кофти си удариха главите, чак мен ме заболя

pesholudiq
22.01.2017 18:06

Оф, Фабрегас пак резерва.. Тъпото на този състав е, че няма креативни играчи, освен тримата отпред. Моузес се опитва, но само с центрирания трудно.

Onzo20
22.01.2017 18:21

Прав си донякъде. Срещу Хъл има логика да се пусне Фабрегас за сметка на Матич/Канте. Както и да е, 2-0 от мен.