Феноменално представяне на Гришо! Гаске преклони глава след три сета! (видео)

17:10
Феноменално представяне на Гришо! Гаске преклони глава след три сета! (видео)

Първата ракета на България Григор Димитров се класира за осминафиналите на Откритото първенство на Австралия, след като разби 18-ия поставен в схемата Ришар Гаске с 6-3, 6-2, 6-4 в последния мач от програмата за деня.


Димитров показа изключително високо ниво на тенис, като тотално надигра своя съперник, срещу когото бе записал 5 загуби в 6 мача до този момент.


Гаске започна по-съсредоточено двубоя и постигна първия пробив, но българинът го върна веднага, след което отново взе подаването на съперника си и затвори сета с 6-3.


Хасковлията продължи с доминацията си във втората част и направи два пробива, за да се доближи на сет от победата.


В третата част Гришо отново дръпна рано с пробив, след което без проблеми взимаше подаванията си и в крайна сметка затвори мача след 2 часа и 2 минути игра.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sundza
21.01.2017 18:18

Време му е да избухне! Показва всичко, което правеше и преди плюс постоянство и най-важното - стил! Няма ги вече тия епизодични изригвания и лутания между силен сервиз, агресия или продължителна игра с къси топки. Сега всичко това се комбинира и редува успешно и в точния момент. Браво, Гришо, финала е все по-близо.

fivooo
21.01.2017 17:43

Браво на Григор. Само не разбирам дали тея българи не са ли гледали тенис досега. Все едно са на мач от А група.

fivooo
22.01.2017 05:32

Пак не ги оправдава. Не могат ли просто да ръкопляскат като цивилизованите хора. Още малко и с тъпани ще започнат да ходят. Личи си, че и самия Григор се смущава от тях.

Sweetspot
22.01.2017 01:30

Това ще е нищо с това което ще се случва в София

El_Fenomeno_9
21.01.2017 19:35

Нормално гладния да е по настоятелен така да се каже... Едно време Багдатис като стигна финала всеки мач беше така от кипърци гърци и дори сега като не е във форма пак се вдига шум. Наистина се намира във формата на живота си Григор, който за мен е точно копие на Гаске с еднакъв стил са и талант и към момента развитие на кариерата, фано поне вземе титла от шлема за разлика от французина

stan_the_great
21.01.2017 18:25

Мен ме изкефи много каква атмосфера създаваха..те си викаха през цялото време, докато австралийската публика дремеше. Даже и Гаске се изнерви леко по едно време на скандиранията за Гришо*lol* Напред момче, Истомин е преодолим, след това са Тийм или Гофен на четвъртфинал(млади и преодолими играчи с подобна игра). Гришо е побеждавал Гофен в Голям шлем, а с Тийм се разправи преди 2 седмици. Един полуфинал е повече от възможен за Григор, просто трябва да продължава да мисли и играе стъпка по стъпка без да вирва носа.

Hazarddddd
21.01.2017 17:28

Страшен мач на Григор! Като гледам в каква група се намира и предвид отпадането на Ноле, то един финал е напълно възможен! Това му е шанса да пробие в шлема! Много благоприятен жребий и то в момент , в който е в топ форма! Този мач го доказа. Успех!!!

j_mourinho
21.01.2017 17:16

Направо го спука от бой.И през цялото време се чуваше българската агитка!Само напред и нагоре.